Oyun dünyasının iki büyük ismi bir araya geldi

Ahmet Özçilingir 3.12.2018 - 10:45
Güçlerini birleştirseler kim bilir ortaya ne çıkardı

Oyun dünyasının iki önemli ismi, Hideo Kojima ve Cory Balrog bir araya geldi. Hideo Kojima'nın başında olduğu, Kojima Productions'ı ziyaret eden God of War'ın yönetmeni Cory Balrog, Metal Gear Solid serisinin yaratıcısı Hideo Kojima ile bir araya gelirken, eli boş gitmemiş, Kratos ve Arteus figürlerini Hideo Kojima'ya hediye etmiş.

Hideo Kojima ve Cory Balrog bir araya geldi

Oyun dünyasının iki büyük ismi bir araya geldi

Konami'den ayrılmasının ardından Kojima Productions'u kuran Hideo Kojima, Konami'den ayrılışının ardından sıkıntılı bir süreç geçirmiş, ancak bu sürecin ardından Sony'nin de desteği ile birlikte Kojima Productions çatısı altına, Death Stranding'i geliştirmeye başlamıştı. Kojima productions çatısı altına oyun dünyasının tanınan isimlerini ağırlayan, Kojima'nın misafiri bu sefer de God Of War'ın yönetmeni Cory Balrog oldu. Keyifli görünen ikili bu buluşmayı ölümsüzleştirmeyi unutmadı. Yılın oyunu yarışının en büyük adaylarından biri olan God of War, bu seninn en beğenilen oyunlarından biri olmuştu. Hideo Kojima'nın yeni projesi Death Stranding ise gizemini hala koruyor. 7 Aralık'ta düzenlenecek olan The Game Awards ödül töreninde, Death Stranding'in çıkış tarihinin açıklanması bekleniyor.

Oyun dünyasının iki büyük ismi bir araya geldi


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2018 11:24
LA bu ikiliden ne çıkar ben bile hayal edemiyorum. Abav.. Çocoukluk anılarım ve şimdiler birbirine karıştı lililililili.. A Cory Barlog Game?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyun dünyasının iki büyük ismi bir araya geldi
İlginizi Çekebilir