Paradox CEO'su: Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 emin ellerde

Alparslan Gürlek 20.07.2022 - 11:45
Paradox CEO'su Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 için oyunun emin ellerde olduğunu söyledi ancak bu sene PDXCon'da boy göstermeyecek.

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 zorlu ve sıkıntılarla dolu bir geliştirme sürecinden geçti ve belki de geçmeye devam ediyor. Ancak Paradox CEO'su Fredrik Wester, oyunun emin ellerde olduğunu söylüyor. CEO oyunun hala geliştirme aşamasında olduğunu ve hazır olduklarında bize göstereceklerini belirtiyor.

Bir yılan hikayesi... Vampire: The Masquerade Bloodlines 2

Paradox Interactive CEO'su Fredrik Wester Twitter'da artık kendisine her an gelmekte olan soruya yanıt niteliğinde bir gönderi paylaştı. Bloodlines 2'nin akıbetini soranlara "Oyun geliştirme aşamasında ve hazır olduğunda size daha fazlasını göstereceğiz" diyor. "Oyun emin ellerde ve takım hazır olduğunda size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyor."

Paradox CEO'su: Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 emin ellerde

Tabi bu emin ellerin kim olduğu muamma. Çünkü Şubat 2021'de Paradox, geliştirici Hardsuit Labs'ın artık Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 oyununu geliştirmediğini duyurmuştu. Aynı zamanda 2021 çıkış tarihi de bu nedenle iptal edilmişti. Proje bir geliştirme aşamasına geçip, bir erteleniyor ve oyuncular da haliyle akıbetini merak ediyor. Selefinin de yazarı olan Brian Mitsoda'nın önemli birkaç isimle birlikte projeden ayrılmış olduğu gerçeği pek tabi Bloodlines 2'ye zarar verebilir.

Şu anda oyunun geliştirme süreci devam ediyor ve Paradox, geliştirici stüdyonun ismini vermek istemiyor. Bunun gerekçesi olarak da oyuna "tamamen odaklanabileceklerini" söylüyorlar. Tabi oyunun hala geliştirilmesi, bekleyenleri için oldukça güzel bir haber olacaktır. Bu yıl gerçekleşecek PDXCon sırasında ne yazık ki Bloodlines 2'yi göremeyeceğiz. Geçen Ekim ayında neredeyse iptal edilen projenin, tıpkı Dead Island 2 gibi sancılı bir geliştirme süreci var, ne diyelim! Umarız sonu aynı olmaz...

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 22:26
Heyecanla ucuzluktan faydalanarak ön sipariş verdim ne oynanış var doğru düzgün ne de ses soluk.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 22:24
Geliştiren kim allah aşkına oyun 4 senedir sallantıda, öldü bu oyun eğer beklentileri karşılaymassa bu marka, yapımcıyı da birlikte götürür. Sonrasında Paradox bu rezaleti toplamak yerine para kazanmaya çalışır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 18:51
Olabildiğince geç çıkması oyunun kalitesi ile doğru orantılı olur. İkinci bir CP77 vakası olması yerine geç olmasını tercih ederim. Geliştiren ekip ve senaryo ekibinin değişmesi korkutucu ama çıkması gereken sureden epey geç çıkacak umarım bu esnada oyunu toparlamışlardır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 18:20
Haberin yooook ben ölüyoruuum.... çıksın artık şu oyun bea
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 17:43
Oyun erken erişimini satın almıştım. Seneler oldu oyunun varlığını bile unuttum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Paradox CEO'su: Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 emin ellerde
İlginizi Çekebilir