Paul Dini'den Superman fikirleri

Erdem Maşlak 10.10.2011 - 15:30
Arkham City'nin senaryo yazarı Superman'i düşlüyor

DC Universe ve Warner Bros ile birlikte pek çok projede yer alan Amerika'lı yazar ve yapımcı Paul Dini, yeni bir Superman oyunu için firmalara ufak tefek mesajlar vermeye başladı. Yakın zamanda piyasaya sürülecek olan Arkham City'nin senaryo işinin başında yer alan Dini, Batman'in fazlasıyla gerçek dünya merkezli bir karakter olduğundan bahsederek daha süper kahraman gibi bir süper kahramanın oyununun çok daha eğlenceli olacağından söz etmiş.

"Superman, DC evreninin en başında yer alan karakterlerden biri ve ne yazık ki şimdiye kadar kendisiyle ilgili yapılan oyunların hiçbiri onun iç dünyasını adam gibi gözler önüne serebilmiş değil. Superman'i konu alan filmler ve comic'ler zaman boyunca oldukça gelişim gösterdi, fakat oyunlarda bunu hiç göremedik." diyerek Superman'i sanal ortamda kontrol etmek isteyen hayranlarının hislerine de tercüman olmuş oldu.

Akla gelen ilk Superman oyununun Nintendo 64'deki faciadan ibaret olması aslında onu iyi hatırlayabileceğimiz bir Superman oyununa ne kadar ihtiyaç duyulduğunun da bir göstergesi adeta.

 

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Paul Dini'den Superman fikirleri
İlginizi Çekebilir