PES, FIFA karşısında PES mi etti?

Mahmut Saral 1.07.2011 - 11:11
"FIFA bizden daha iyi", ama...
Her yıl FIFA ve PES oyunları arasında yaşananlar, futbol takımlarının yaşadığı kıyasıya mücadeleleri aratmıyor. Bu yıl da her iki oyun, iki farklı takımı andırıyor ve oyunseverler de bu takımların taraftarları olarak PC ve konsollarında yerlerini alacak. Peki bu yıl kazanan kim olacak? Son yıllarda FIFA'nın önlenemez bir yükselişi var, ama bu yıl PES takımı biraz daha iddialı gibi.

PES geliştirme takımı lideri Jon Murphy, yeni oyunlar hakkında konuştu ve FIFA 12'nin lisans kullanımı ve atmosfer gibi unsurlar yönünden PES'ten daha iyi olduğunu ve bunun değişmeyeceğini söyledi. Bu itirafın yanında kendi oyunları PES 12'yi de ön plana çıkaran Murphy, oyuncuların saf oyun deneyimi istemeleri durumunda, PES 12'nin FIFA 12'yi şutlayacağından da emin.

PES, FIFA karşısında PES mi etti?


Bu arada PES 12'de D-Pad fonksiyonunun bulunacağı belirtildi. Default olarak yine 2 analog çubukla oyunu oynayabileceğiz, ancak ikinci bir seçenek olarak D-Pad kullanımına da izin verilecek. Analog kullanımı, genellikle daha hızlı ve esnek hareket edebilmek için tercih ediliyor.

PES 2012, PC ve konsollar için ekim ayında satışa sunulacak. FIFA 12 ise, PC ve konsollar için 27 Eylül'de Kuzey Amerika'da, 30 Eylül'de de Avrupa'da raflarda olacak.

Yorumlar 170
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 18:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
PES, FIFA karşısında PES mi etti?
İlginizi Çekebilir