Pikuniku, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 2.10.2020 - 10:07
Epic Games Store'da bu hafta Rémi Forcadell, Arnaud De Bock, Calum Bowen ve Alan Zucconi imzalı macera oyunu Pikuniku ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli olduSectordub tarafından geliştirilen ve Nintendo Switch ve PC platformları için Devolver Digital tarafından yayınlanan bulmaca macera oyunu Pikuniku, 1 Ekim-8 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılacak. 8 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Bunlara ek olarak gelecek haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. Giant Squid Studios tarafından geliştirilen ve 505 Games tarafından PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için yayınlanan macera oyunu ABZU ve Antimatter Games ile Tripwire Interactive tarafından ortak bir şekilde geliştirilen taktiksel FPS oyunu Rising Storm 2: Vietnam, 10-17 Eylül tarihleri arasında Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılacak.

Pikuniku, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Epic Games Store'da bu hafta Rémi Forcadell, Arnaud De Bock, Calum Bowen ve Alan Zucconi imzalı macera oyunu Pikuniku ücretsiz oldu.

Pikuniku

Pikuniku her şeyin göründüğü kadar mutlu olmadığı, garip ama eğlenceli bir dünyada geçen, saçma bir şekilde harika bir bulmaca ve keşif oyunudur. Acayip karakterlerin zorlukların üstesinden gelmesine ve derin devlet komplolarını çözmesine yardımcı olacağın bu müthiş distopyan macerada küçük çaplı ve eğlenceli bir devrim başlat! Oyunun nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız, yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan bir göz atabilirsiniz.

Pikuniku oyununu 8 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pikuniku, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir