Playstation 3 adada uçtu da uçtu

Murat Halilbeyoğlu 11.10.2012 - 13:45
Sony eski ivmesine geri dönüyor gibi
Sony'nin kısa zaman önce gerek TV gerek PS3 satışlarında durulduğunu hatta gerileme dönemine geçtiğini hepimiz biliyoruz. Lakin firma yeni bir atılım ile bu hasarı bir şekilde gidermeye çalışıyor ve bunu da başarıyor gibi.

MCV'nin yaptığı habere göre Sony UK'nin yöneticisi Fergal Gara, firmanın sadece İngiltere'de 5 milyonun üzerinde Playstation 3 sattığını açıkladı.

Playstation 3 adada uçtu da uçtu
"Şu an için 5 milyon sınırını geçmiş olmamız harika bir şey. Ancak benim için önemli olan bu sınırı geçmek değil onun arkasındaki hareketlenmenin kendisi. Şimdi yeni kasamız da çıktı. Bununla birlikte pazardaki dolaşımı da göz önüne alırsanız Playstation'ın bir ivme yakalayacağı kesin."

Sony'nin sürekli olarak gelişen yönetici kadrosu ile ilgili de açıklama yapan Gara "Bünyemizde bu yetenekli insanları görmek beni mutlu ediyor. İş alanındaki enerjilerini ciddi anlamda hissedebiliyorsunuz" dedi.

"Bu adamlar Noel planlarının kesin ve odaklı olması için pek çok şey yapılması gerektiğini biliyorlar. O yüzden mükemmel bir işte çalışıyorlar. Uzun zamandır süren pozitif bir enerjiyi şirket ortamında hissedebiliyorum."
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 00:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation 3 adada uçtu da uçtu
İlginizi Çekebilir