PlayStation 4'ün yeni özel oyunundan video yarın yayınlanacak

Furkan Güler 1.08.2018 - 15:11
Çinliler bize neler gösterecek?

Geride bıraktığımız dönemlerde PlayStation yetkilileri, China Hero Project adı altında Çinlilerden oluşan bir geliştirici gruba özel oyun yaptırmak için stüdyoya yatırım yapmışlardı. Hatta China Hero Project adı altında Lost Soul Aside'a destek çıkmış ve oyunu kendi platformunda yayınlama kararı almışlardı. İşte bu proje ilk meyvelerini vermeye başladı. PlayStation kanadı, yarın Şanghay'da özel bir etkinlik gerçekleştirileceğini ve yeni oyunların gösterileceğini belirtti. Ayrıca Lost Soul Aside oyunundan da yeni görüntülerin gösterileceği sunumda oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız.

Chine Hero Project neler içeriyor?

Geçtiğimiz dönemlerde düzenlenen GDC 2018 kapsamında yayınlanan videodan sonra oyuncular oyun için daha fazla heyecanlanmıştı. Özellikle Devil May Cry ve Bayonetta serilerinden esinlenen UltiZero Games (11 kişiden oluyorlar) ekibi, esinlendikleri oyunların mekaniklerini Lost Soul Aside'a güzelce yedirmişler. Silahların çeşitlendirilmesinde büyük bir aşama kaydeden geliştiriciler, hala oyunun ne zaman çıkacağı ile ilgili bir bilgi vermedi. Daha öncesinde Yang Bing isimli geliştirici tarafından tek kişiyle yürütülen proje, Sony'nin destekleri sayesinde daha hızlı bir şekilde geliştiriliyor. Bakalım oyun nasıl olacak?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 12:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2018 16:10
asya oyunlarında hikaye yok ne gösterirlerse göstersinler fasa fiso,tam bir kaos hakim yada souls serisi gibi ne olduğu belirsiz hikayeler.Batı firmaları hikayeye çok özen gösteriyor o yüzden çin japon kore ne gösterirlerse göstersinler hikaye
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2018 10:07
Hiç final fantasy oynamadan yorum yapmışsınız. Eski oyunlarına bir bakın derim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2018 20:21
Oyunun yaratıcısı final fantasy hayranı ve onun gibi bir oyun yapmak istiyorum diye yola çıkmıştı
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation 4'ün yeni özel oyunundan görüntüler yarın gelecek
İlginizi Çekebilir