Playstation konferansı canlı yayın

Ersin Kılıç 30.10.2017 - 16:39
Yeni duyuruların yapılacağı Playstation sunumunu canlı izleyin

Bu akşam düzenlenecek olan Sony konferansı ile birlikte bildiğiniz gibi Paris Games Week fuarı da açılışını yapmış olacak. Yarın kapılarını açacak olan fuarda doğal olarak gözler Sony'e çevrilmiş durumda. Çünkü Sony daha önce yaptığı açıklama ile bu konferansta yeni duyurulara imza atacağını belirtmişti.

Playstation konferansı canlı yayın

Gamescom fuarını birkaç senedir es geçmesi sebebiyle Paris Games Week'e ağırlık veren firma doğal olarak duyurularını buraya saklıyor. Üstelik bu duyurular arasında AAA dediğimiz bir oyun bulunduğu da belirtilmişti. Mevcut oyunların yanı sıra 7 yeni duyuruya imza atacak olan Sony'nin hangi duyuruları yapacağı ise Türkiye saati ile 19:00'da yapılacak olan konferansta belli olacak. Canlı yayın saat 18:00'da başlayacak olsa da ana konferans saati 19:00 olacak. Sony'nin bu 1 saatlik süreçte klasik olarak konferans öncesi bazı özel içeriklere yer vermesi bekleniyor.

Tabi 7 yeni duyuru dışında demin de bahsettiğim gibi mevcut oyunlar hakkında da bilgiler alacağız. Yani E3 fuarını es geçen Last of Us 2 ile ilgili yeni bir videonun gelmesine kesin gözle bakılırken konferansta God of War gibi beklenen oyunların da çıkış tarihi açıklanabilir. Biz de fuarda duyurusu yapılan bilgileri anında sizlere aktaracağız. Konferansı canlı olarak aşağıdaki oynatıcıdan takip edebileceksiniz. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2017 18:30
Hadi güzelim be ps5 tanit
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation konferansı canlı yayın
İlginizi Çekebilir