Pokemon Scarlet and Violet çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 1.06.2022 - 16:53
Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve merakla beklenen Pokemon Scarlet and Violet çıkış tarihi ile birlikte oyunun yeni bir fragmanı yayınlandı.

Pokémon Scarlet and Violet çıkış tarihi sonunda açıklandı. Oyun için yeni bir oynanış videosu yayınlayan Nintendo, bu fragmanda çıkış tarihini 18 Kasım olarak açıkladı. Ayrıca Pokemon hayranları tarafından merakla beklenen yeni oyunlar hakkında detaylı bilgiler de paylaşıldı.

Pokemon Scarlet and Violet çıkış tarihi 18 Kasım oldu

Aşağıdan yeni videosuna göz atabileceğiniz yeni ana Pokémon oyunu tamamen açık dünya oynanışına sahip olacak. İki yeni efsanevi Pokemonun oyunun iki farklı sürümüne dağıtılacağı bu seride yine sürümlere göre değişen iki farklı profesörle de karşılaşacağız. Efsanevi Pokemonlar ise Scarlet sürümünde Koraidon ve Violet sürümünde Miraodon olarak adlandırılmış. Bu iki Pokémon'un diğer Pokémon'lara göre çok daha üstün güçlere sahip olduğu söylenmiş ancak Koraidon ve Miraidon hakkındaki daha fazla ayrıntıya yer verilmemiş.

Oyunun başlangıç Pokemon'ları ise daha önce açıklandığı gibi Sprigatito, Fuecoco ve Quaxly olacak. Yayınlanan yeni fragmanda gözüken Lechonk adında gözleri yaşlı domuz benzeri Pokemon da oyuncuların yeni favorilerinden biri olabilir. Ayrıca seride Smoliv adlı bir bir çim/normal tip ve yeni bir elektrikli fare Pokémon olan Pawmi gibi yakalanacak yeni Pokemon'lar da bulunacak. Pokemon Scarlet and Violet ayrıca dört kişilik co-op online oynama imkanı da sunacak.

Pokemon Scarlet and Violet çıkış tarihi açıklandı

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 02:12
hayret, karakter kostümizasyonunu geliştirmeyi nasıl akıl emişler..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2022 00:59
umarım sword and shield gibi aşırı kolay olmaz. oyun çok kolay olunca oyundaki hiçbir şeyin bir anlamı kalmıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon Scarlet and Violet çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir