Popüler kutu oyunu Clue, animasyon dizisi oluyor

Özgür Deveci 13.02.2021 - 19:44
Tüm zamanların en sevilen kutu oyunlarından biri olan Clue'nun animasyon dizisi için çalışmalar başladı.

Fox Entertainment, popüler kutu oyunu Clue'ya dayalı bir animasyon dizisinin geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Dizide Hasbro'nun içerik stüdyosu eOne ve Bento Box Entertainment ile ortaklık sağlayan Fox, animasyonun ortak yapımcılığını üstleniyor. Ayrıca şu anda projeye hiçbir yazar veya yapımcı bağlı değil. Clue, tüm zamanların en sevilen masa oyunlarından biri. Fox Entertainment başkanı Michael Thorn, yeni seriyle ilgili heyecanını "Bunu eOne ve Bento Box ile birlikte bir animasyon dizisi olarak geliştirmekten dolayı daha heyecanlı olamazdık" sözleriyle dile getirdi.

Popüler kutu oyunu Clue, animasyon dizisi oluyor

Popüler kutu oyunu Clue, animasyon dizisi oluyor

EOne'ın senaryolu yapımlarından sorumlu başkanı Pancho Mansfield, "Bu heyecan verici yeni dizide Fox ve Bento Box Entertainment'taki harika ortaklarımızla bir kez daha birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Clue, gizem ve entrika dolu ve dünyanın her yerinden hayranları olan ikonik bir kutu oyunudur. Yeniden tasarlanan animasyon serimizi izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerinde bulundu.

Bu proje, aslında Clue'nun ilk ekran uyarlaması değil. Daha önce 1985 yılında gösterime giren aynı adlı kült klasik komedi filminde uyarlanmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda Madeline Kahn, Tim Curry, Martin Mull ve Christopher Lloyd gibi ünlü isimler yer alıyordu. Filmin yeniden yapımı ise yıllardır geliştirilmeye devam ediyor. Clue, Fox'un bu hafta duyurduğu ikinci animasyon projesi oldu. Kanalın Pazartesi günü yaptığı duyuruda, Harmon'dan antik Yunanistan'da geçen bir animasyon komedi yapımı sipariş ettiği belirtildi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Popüler kutu oyunu Clue, animasyon dizisi oluyor
İlginizi Çekebilir