Power Rangers oyuncusu Jason David Frank hayatını kaybetti

Ersin Kılıç 21.11.2022 - 10:26
Bir döneme damga vuran Power Rangers dizisinde Green ve White Ranger karakterlerine hayat veren oyuncu Jason David Frank'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Power Rangers dizisi bir döneme damga vuran yapımlardan biri olmayı başarmıştı. Ülkemiz televizyonlarında da yayınlanan diziyi ben her ne kadar sevmesem de etrafımdaki birçok arkadaşımın ekran başından ayrılmaması daha o zaman bile ne kadar popüler olduğunu bana göstermişti. İşte bu dizinin oyuncularından biri olan ve Green Ranger karakterine hayat veren 49 yaşındaki oyuncu Jason David Frank'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Green Ranger oyuncusu Jason David Frank hayatını kaybetti

Power Rangers oyuncusu Jason David Frank hayatını kaybetti

Dizide Tommy Oliver olarak bilinen oyuncunun Teksas'ta ölü olarak bulunduğu ve ölüm sebebinin intihar olduğu iddia ediliyor. Frank'in menejeri "Böylesine harika bir insanın kaybıyla yüzleştiğimiz bu korkunç dönemde lütfen ailesinin ve arkadaşlarının mahremiyetine saygı gösterin. Ailesini, arkadaşlarını ve hayranlarını çok seviyordu. O gerçekten özlenecek" ifadelerinde bulunsa da ölüm sebebi ile ilgili bir açıklamaya yer vermedi.

Aynı zamanda dövüş sanatlarıyla da ilgilenen ve bir dönem MMA dövüş sanatlarına da katılan Frank, diziye birkaç bölümlüğüne Green Ranger olarak katılmış, fakat oyuncunun çok fazla sevilmesinden sonra kalıcı olarak seride yer almıştı. Önce Green Ranger olarak ekibe karşı mücadele eden oyuncu daha sonra White Ranger olarak takım liderliği bile yapmıştı.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2022 06:07
İlk başta kırmızı ranger'dı sonra yeşil oldu en sonunda beyaz ranger olmuştu. en son bir kaç yıl önce çıkan power Rangers filminde de çok küçük bir sahnesi vardı. Üzüldüm çocukluk kahramanlarımdandı tommy. Bu arada keşke yeşil olarak kalsaydı, beyaz nefretim onunla başladı hala da devam ediyor.
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2022 14:00
İlk seride Rita'nın yeşil taşı vermesiyle ilk, yeşil ranger olarak düşman safında yer alarak başladı. Sonra Zordon düzeltti. Bir süre yeşil ranger olarak devam etti. Sonra Lord Zed'in gelmesiyle ninja ranger dönemine girildi ve orada beyaz ranger oldu. Daha sonraları kırmızı oldu.
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2022 20:37
Bilmiyorsun belli ki ama ilk başta kırmızıydı. Sonra öldü gibi bir şey olmuştu ve kötü bir karakter olan yeşil (dragon) ranger olarak dönmüştü. sonra yeşil de iyi olmuştu falan işte en son beyaz oldu.
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2022 17:20
Yoo. Bu hep yeşildi. Kırmızı olan farklı bir oyuncuydu. Hatta kırmızı olanın ekibine katılıyordu sonradan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2022 00:36
üzücü...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.11.2022 16:16
O dönem aldığım White Ranger figürünü hala saklarım....biz ne ara bu kadar yaşlandıkta bu insanlar ölmeye başladı...bu arada önce yeşil sonra beyaz ve kırmızı olarak devam etmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2022 09:44
seri den de çok kopmadı senelerce. intihar ettiği söyleniyor ama tam bir açıklama yok. tommy le beraber bizim ortaokul da koştur koştur eve gel haberlerden önce power rangers izle dönemi de ölmüş gibi bir şey oldu... yazık oldu.. en hakiki yeşil ranger kendisidir.. rip
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2022 22:13
Siyah rangeri çok begeniyordum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Power Rangers oyuncusu Jason David Frank hayatını kaybetti
İlginizi Çekebilir