Project KATO dövüş sistemiyle dikkat çekiyor

Alparslan Gürlek 11.04.2021 - 14:13
Hızlı ve akıcı oynanışıyla oldukça etkileyici görünen Project KATO ismindeki oyunu görmüş müydünüz? Oynanış görüntülerine bayılacaksınız!

Son zamanlarda The Day Before, iLL gibi fragmanlarıyla şov yapan oyunları çokça görmeye başladık. Bunlara bir yenisi daha eklendi ve bu sefer tema biraz daha farklı. Cyberpunk teması üzerine kurulu robotların yaşadığı bir dünyada geçen Project KATO, yeni fragmanıyla şov yapan oyunlar kervanına katılıyor. Henüz yapım aşamasının çok erken safhalarında olan KATO, eğer bu şekilde devam ederse önümüzdeki dönemde çok ses getirebilir.

Project KATO için bomba gibi video

ImagineDreams tarafından Unreal Engine 4 oyun motoru teknolojisi kullanılarak geliştirilen Project KATO, ilginç bir hikayeyi konu alıyor. Özellikle görsel efekt ve animasyonlarıyla oldukça etkileyici görünen oyun için yayınlanan yeni fragman da bir o kadar etkileyici görünüyor. Gelin isterseniz önce oynanış videosunu izleyip sonra da oyundan bahsedelim.

Hareketli dövüş sistemi ile hızlı ve etkileyici görünen oyun hem yakın dövüş hem de silah kullanma mekaniklerini içeriyor. Ayrıca geliştiricinin YouTube kanalından oyunun geliştirme sürecini takip etmek mümkün. Entegre ettikleri sistemleri ve bunların test süreçlerini kısa videolar halinde yayınlanan ImagineDreams'in yeni oyunu başta da belirttiğimiz gibi henüz yolun çok başında. Yine de görüntüleriyle oyuncuları etkileyebilecek bir potansiyele sahip.

Project KATO dövüş sistemiyle dikkat çekiyor

"Makinelerin yaptığı en büyük hata, kendi düşmanlarını yaratmak oldu" ifadeleriyle başlayan hikayesi, insanlığını geri kazanmak için diğer robotlara karşı savaşan KATO'yu konu alacak. Müziklerin, Project KATO'nun oynanışının temeli olduğunu belirten geliştirici, akıcılığa önem verdiğini belirtiyor. Özel yeteneklerimiz ve yakın dövüş mekaniklerini birleştirerek üstüne silah da kullanacağımız oyun, ritmik ve akıcı bir oynanış vaat ediyor. Özel yetenekler demişken, geliştiricinin son paylaştığı videoda motor içi görüntüleri de bulabilirsiniz. Ayrıca web sayfalarına da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Geçen yıl bağımsız oyunların oldukça ilgi gören yapımlar olduğunu görmüştük. Bu yıl da yine adından söz ettirecek bağımsız oyunlar kendini göstermeye başladı. Sizler için daha önce hazırladığımız iLL oyununu ele aldığımız videonun ve The Day Before için yayınlanan oynanış videosunun bağlantılarını da hemen alt tarafa bırakıyorum. Peki sizler KATO hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi alt tarafta yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 09:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2021 22:25
Kalas gibi milletin üzerine koşulan oyun dikkat çekiyorsa artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 22:33
Uzay ninjasımı Kato warframe ayarında?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 20:59
AA yapım bir oyun. Çok kaliteli olduğu söylenemez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 12:48
Dövüş sisteminin neresi iyi? Kılıç ve silah kullanıyoruz diye mi? Etrafta kurşun uçuşurken kabak gibi ortada duran yumruk giren adam var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 12:08
Bu oyun YOK olur!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Project KATO dövüş sistemiyle dikkat çekiyor
İlginizi Çekebilir