PS3'teki Portal 2'nin Steam koduna net açıklama

Murat Halilbeyoğlu 18.04.2011 - 10:38
Neden alınmalı, nasıl kullanmalı, mantıklı mı?
Yarın Steam üzerinden açılacak olan, 21 Nisan'da da mağazalarda satışa çıkacak olan Portal 2 için heyecan artık zirve yapmış durumda. PC üzerinden oynayacakların büyük bir çoğunluğu oyunu Steam üzerinden aldı veya almayı düşünüyor zaten ancak konsol oyuncularına baktığımızda ise sanırsak iki konsol içinde en avantajlı olanı PlayStation 3.

Herşeyden önce Portal 2 ile başlayan ve daha sonraki pek çok oyunda kullanabileceğiniz PSN üzerinden Steam hesabı aktif durumda olacak ve bu şekilde oyunu PlayStation 3'ten dahi oynasanız Steam üzerindeki achivement'ları da yapabilecek üstelik PC'den Steam üzerinde oynayan arkadaşınız ile co-op olarak oyunu oynayabileceksiniz.

PS3'teki Portal 2'nin Steam koduna net açıklama
Üstelik PlayStation 3'e verilen ödüller bu kadar da değil. Oyunun PS3 versiyonunu alanlara bir de Steam aktivasyon kodu verilecek ve bu şekilde oyun ayrıca PC'den Steam üzerinde de oynanabilecek. Dolayısı siz PS3'ünüz ile oynarken arkadaşınız da PC'sinde oynayabilecek. Çünkü bu kodlarla PS3 oyunları birbirinden ayrı olacak.

Kod'da herhangi bir DRM olmayacak veya sizin PS3 oyunuza bağlı kalmayacak. Tamamen bağımsız bir PC versiyonu olacak. Şunu da hatırlatalım ki her iki oyunu da siz kendiniz oynamak isterseniz ve Steam hesabınızı PSN ile bağlarsanız o zaman ikisini aynı anda oynayamayacaksınız. Yani bu ikisini co-op oynamanız için Steam ve PSN hesaplarının farklı hesaplar olması lazım.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 18:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS3'teki Portal 2'nin Steam koduna net açıklama
İlginizi Çekebilir