PS5 Sony için PlayStation tarihinin en iyi kadrosuna sahip konsol

Alparslan Gürlek 23.08.2020 - 18:16
Sony takımından yeni nesil konsolları PS5 için iddialı açıklamalar gelmeye devam ediyor. PlayStation 5 tarihinin "en iyi oyunlarla çıkan" konsolu olacak.

PS5 için çıkış tarihi ve fiyatı resmi olarak duyurulmasa da iddialı söylemler gelmeye devam ediyor. Sony'den Eric Lempel geliştiricilerin çabalarını överken, PlayStation 5'in bu yıl içinde çıkacağını da doğruladı.

Sony PS5 için tek yapı altında küreselleşiyor


PS5 için ilk TV reklamı yayınlandıktan sonra bazı geliştiriciler de DualSense kontrolcüsünün ayrıntılarını da yayınladı. Sony, şimdi de bu yılın sonlarında piyasaya çıkacak konsolları için "en iyi oyun kadrosuna" sahip olduğundan emin olduklarını söylüyor.

Yakın zamanda GameIndustry'e konuşan Sony Interactive Entertainment kıdemli başkan yardımcısı ve küresel pazarlama başkanı Eric Lempel'a göre durum böyle. Bu pandemi sürecinde yeni konsollarını piyasaya sürülmesinin Sony'deki herkes için zorluk yarattığını belirtiyor, ancak Lempel Şirketin PS5'i bu yıl piyasaya sürmemek için bir nedenlerinin olmadığını söylüyor. Yani en kötü senaryoyla bile PlayStation 5 bu yıl içinde çıkacak.

PS5 Sony için PlayStation tarihinin en iyi kadrosuna sahip konsol


Lempel "Her cephede büyük bir meydan okuma" dedi, "Sadece organizasyonun denetlediğim bölümleri için değil, organizasyonun tüm bölümleri için. Güzel olan ise hepsini bir araya getirmemiz. Bu yıl başlıyoruz ve geçmişte yaşadığımız lansmanların tüm büyüsünü ve heyecanını getireceğimizden kesinlikle emin olacağız".

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan reklam, yeni bir yapı altında çalışan Sony'e de bir ilk bakış niteliğinde. Daha önce bölgesel Sony ofisleri, kendi bölgelerine yönelik pazarlamayı denetliyordu. Sony artık küresel ölçekte tüm pazarlamayı kontrol ediyor; her fragman, tanıtım yazısı ve strateji uygun bölgeler için yerelleştirilirken tek çatı altından çıkıyor.

Lempel, "Bunun üzerinde uzun bir süre çalıştık ve küresel olarak yankı uyandıracak ne tür bir çizgi kullanabileceğimizi gerçekten düşündük. Doğal olarak Dünya çapında tüm farklı dillere çevirip yerelleştireceğiz" diye devam etti. "Peki PlayStation olarak sahip olduğumuz tutkuyu ve sunduğumuz ürünleri temsil eden, iletmek istediğimiz duygu nedir? İşte 'Oynamanın sınırları yok' fikrini böyle çıkardık".

Sony için PlayStation tarihinin en iyi oyunları ile çıkacak konsol PS5

Lempel'in böyle kendisinden emin konuşmasının tabi belli başlı sebepleri var. PS5'in arkasındaki oyunları çıkardığımızda bütün bu konuşmalar havada kalacaktır. Bahsedilen "en iyi kadro" içinde Spider-Man: Miles Morales, Ratchet and Clank: Rift Apart, Horizon Forbidden West gibi oyunlar bulunuyor. Şimdiden Sony, gelecek nesil için en iyi kartlarını oynamaya başladı. Lempel yalnızca en iyi ürün yelpazesine sahip olduklarına inanmakla kalmıyor, aynı zamanda eşit derecede heyecanlandıracak daha çok şeyin geleceğini işaret ediyor.

Sony'den henüz PS5 konsolunun iki modeli için de belirli bir zaman aralığı veya fiyatlandırma ayrıntısı gelmese de bu yılın sonlarında çıkacağını biliyoruz. Microsoft, Xbox Series X'in zaman aralığını Kasım ayına kadar daralttı, ancak benzer şekilde fiyatlandırma konusunda sessiz kaldı.

Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 24.08.2020 10:46
Microsoft hala 4k,bilmem kaç teraflops, bilmem ne işlemci. Konsol la bu konsol. Pc değil. Bize oyun göster. Millet kainatın en güçlü konsolu diye konsol almıyor. Ergen miyiz la biz konsol kapıştıralım. Benim xbox senin ps5 i döveer dememizi bekliyor sanıırım xbox tarafı.
ademt95
ademt95 24.08.2020 17:32
Cok rahat 2-3 gun mu? Ben TLOU Part 2'yi 1 aydan fazla sure oynadim ve bu surede tek oynadigim oyundu.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 15:57
daha bir sürü onlarca exc oyun var ps de. Xboş da bi tane bile yok . Olanlar da pc ye de çıkıyor çünkü.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 14:38
10 yılda 1 çıkan last of us için gidip paramı çöpe atamam. eşten dosttan ps isteyip çok rahat 2-3 günde bitecek oyunlar için tüm yatırımı niye yapalım enayimiyiz biz. Playstation tarafında bir oyuna verilen para ile 2 yıllık xbox game pass aboneliği alınıyor. XBOX şu anda en mantıklı seçenek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 17:07
son dakika son dakika : ps5 öyle böyle değil çok güzel konsol olacak. müthiş birşey olacak. yok böyle bir konsol ps6 bile böyle olmaz. ps5 varya ps5...offf anlatılmaz satın alınır. ps5 aslında bir konsoldan daha fazlası, bir ideoloji bir düşünce bir metafor. ps5 var mı yok mu bu konudaki söylentiler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 23:49
Hakikaten çizgi film grafiklerden sıkıldım ps5 de görürüz demistim real life grafikleri fakat anladimki ps6 ps7 ps8 de dahi göremeyeceğiz
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 16:02
Bir gün Real Abi yine hezeyanlar içinde sayıklıyordu,
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 00:12
oyundan anladığın tek şey grafik mi?oynanış,atmosfer,senaryo nerede?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 20:04
Çizgi film gibi grafikler görmekten artık BIKTIK !
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 16:01
Biz de senden bıktık Real Bey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 18:41
Sony ve microsoft grafik anlamında kaçak dövüşüyor bugün bırakın ps5'e last of us 3'ün çıkmasını ps6'ya last of us 4 gelse dahi yine çizgi-film dünyasında mücadele etmemize hüküm verecekler bu yüzden bu oyalamalı kepazeliği APPLE'dan devrim niteliğinde konsol çıkartarak son verilmesi kanaatindeyim
------------------------------------------
Apple Epic Games'in elinden kurtulmalı önce. Arada çok büyük mevzular dönüyor :)
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 16:00
Sevgili merlin. Her görüşe saygınız olması güzel bir şey ama, sanıyorum buraya yazılanları pek takip etmiyorsunuz. Bu cevap yazdığınız arkadaşın görüşleri nasıl desem görüş bile sayılmaz, daha çok halüsinasyon, bir nevi sayıklama gibi bir şey. Troll desen o bile değil maalesef. Biz bıktık o bıkmadı.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 08:31
Geçmiş olsun mk editörüde şu salağı ciddiye almaya başlayıp cevap vermiş. Hatta bide yazdığını beğenmiş. Gerçi editörde zaten yeni gelen vasıfsız editörlerden biri :)) Koskoca merlin ne hallere düştü yazık
-----------------------------------
Herkesin görüşüne saygım var, fikrim varsa onu da belirtiyorum. Siz de görüş bildirin, üzerinde tartışalım. Böyle olmaz. Sevgiler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS5 Sony için PlayStation tarihinin en iyi kadrosuna sahip konsol
İlginizi Çekebilir