Rainbow Six Siege geliştirici ekibinden Amazon çatısı altında yeni proje

Alparslan Gürlek 24.03.2021 - 16:26
Rainbow Six Siege geliştirici ekibinden önemli isimler, Amazon'un Montreal'de kuracağı yeni bir stüdyoda proje geliştirecek.

Rainbow Six Siege geliştirme ekibinde bulunan ve aralarında oyunun eski kreatif direktörünün de bulunduğu bir grup geliştirici yeni bir projenin başına geçmiş durumda. Amazon Games çatısı altında birleşen ekip, Amazon Montreal stüdyosunda çalışacak. Yeni stüdyoda "IP Tabanlı çevrimiçi çok oyunculu" bir proje üzerinde çalışacaklar.

Rainbow Six Siege geliştirici ekibinden yeni proje!

Kurulan yeni stüdyonun ismi henüz bir netlik kazanmış değil. Kurucu üyeleri arasında Rainbow Six Siege oyununu bu günlere getirmek için emek vermiş oyunun prodüksiyon yönetmeni Luc Bouchard, kreatif direktörü Xavier Marquis, marka yöneticisi Alexandre Remy ve anlatı yönetmeni Romain Rimokh yer alıyor.

Amazon çatısı altında birleşen bu ekip yeni bir projenin başına geçmiş durumda. Yeni proje "IP tabanlı çevrimiçi çok oyunculu bir oyun" olarak nitelendiriliyor. Henüz herhangi bir ayrıntısı ya da çıkış tarihi yayınlanmayan proje şu anda geliştirme aşamasında. Amazon, bu projenin duyurulmamış projelerinden yalnızca biri olduğunu söylüyor. Bu da ilerleyen dönemde bu taraftan daha fazla yeni oyun duyurusu alacağımız anlamına geliyor.

Amazon Montreal Rainbow Six Siege ekibinden oluşuyor

Amazon Games'in kuracağı ve Rainbow Six Siege geliştiricilerinden oluşan bu stüdyo, Montreal'de yer alacak. Aynı zamanda Amazon'un Orange County ve San Diego'daki diğer geliştirme stüdyolarıyla işbirliği halinde çalışacak. Amazon Games başkan yardımcısı Cristoph Hartmann, yeni stüdyo hakkında şöyle açıklamalarda bulundu:

"Montreal ekibinin çok oyunculu oyunlar geliştirmedeki yeteneklerinin, Amazon'un kendi klasmanında en iyisi olacak çevrimiçi oyunlar yaratma isteğini karşılayacağından eminiz."

Yeni stüdyonun kreatif direktörü Xavier Marquis ise şöyle bir açıklamada bulundu:

"Rainbow Six: Siege ile 8 yıllık deneyimimize dayanarak, çok oyunculu alanında tamamen benzersiz bir deneyim yaratma özgürlüğüne sahip olmaktan heyecan duyuyoruz. Amazon Games ekibinin oyunlara olan yaklaşımları ve bilgi birikimleri sayesinde ekiple aramızda güçlü bir bağ kurmayı başardık. Bu ekiple ortaklaşa bir stüdyo kurma konusunda daha fazla heyecan duyamazdık."

Amazon, Crucible vakasından sonra yeni bir çevrimiçi oyun projesinin başına geçmiş gibi görünüyor. Konuyla ilgili şimdilik elimizdeki detaylar bu kadar, yeni gelişmeler oldukça sizleri en hızlı şekilde haberdar etmeye çalışacağız.

İlginizi çekebilir:
Rainbow Six Quarantine sistem gereksinimleri
Rainbow Six Siege Crimson Heist Operasyonu rehberi

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege geliştirici ekibinden Amazon çatısı altında yeni proje
İlginizi Çekebilir