Rainbow Six: Siege 7.sezon içerikleri duyuruldu

Ersin Kılıç 21.02.2022 - 13:58
Rainbow Six: Siege 7.sezonu Demon Veil Operasyonu, Japon Operatörü ve üç yıl sonra ilk kez yeni bir haritayı tanıtıyor

Ubisoft, Rainbow Six Siege'in 7. yıl 1. sezonu Demon Veil'i duyurdu. Bu sezon; Azami adındaki yeni bir Japon operatör, yeni bir harita, kalıcı bir Takımlı Ölüm Maçı oyun modu, Saldıran Yeniden Seçimi dâhil oyun güncellemeleri, evrensel nişangâhlar ve daha fazlasını tanıtıyor.

Rainbow Six: Siege 7.sezon içerikleri duyuruldu 

 

Demon Veil'de, fırlatılabilir Kiba Bariyeri cihazıyla donatılmış, esrarengiz yeni bir savunan olan Azami'nin sırlarını ortaya çıkarın. İçindeki şarapneller, genişleyip katılaşarak kurşun geçirmez bir yüzeye dönüşen ve bu sayede hızlı koruma sağlayan bir malzeme içerir. Azami'nin cihazı, duvarlardaki ve zemindeki delikleri hızla onararak daha hareketli ve çok yönlü bir savunma yaklaşımı sağlar. Azami; orta hızlı, orta sağlıklı bir operatördür. Teçhizatında birincil silah olarak 9X19SVN veya ACS12 ve ikincil silah olarak da D-50 bulunur.

Azami'nin yanı sıra, Rainbow Six Siege'de üç yıldan beri ilk kez sezon ortasında özel bir yeni harita geliyor: Emerald Plains. İrlanda'da kırsal bir bölgede bulunan bu modern kulüp, oyuncuları yeni ortamında ve farklı katlarında ustalaşmaya davet ediyor.

Saldıran Yeniden Seçimi, 7. Yıl 1. Sezon'da geliyor ve saldıranların, hazırlık aşamasında operatörlerini ve teçhizatlarını değiştirmelerine olanak tanıyor. Bu değişiklik, saldıranların toplanan bilgileri kullanmasına ve stratejilerini yenilemesine izin vererek hazırlık aşamasında daha fazla etki yaratmayı amaçlıyor. Ayrıca maç başlığı, operatörler veya teçhizatlar değiştirilirken bilinçli kararlar alınmasına yardımcı olmak için güncellendi. Saldıran yeniden seçimi; Hızlı Maç, Derecesiz, Dereceli ve Pro Lig oynatma listelerindeki tüm oyun modları için erişilebilir olacak.

Rainbow Six: Siege 7.sezon içerikleri duyuruldu

Demon Veil başka önemli oyun güncellemeleri de içeriyor: oyuncuların hem dereceli maçlardan önce ısınmaları ve nişan almaları için mükemmel bir ortam sağlamak hem de Rainbow Six Siege içinde daha rahat bir oyun deneyimi sunmak için oluşturulan kalıcı bir Takımlı Ölüm Maçı oyun modu; konsol oyuncuları için 2020'den beri PC'de kullanılabilen bir seyirci modu olan Karşılaşma Kaydı; Goyo ve Valkyrie için operatör dengeleme güncellemeleri; Nomad için özel bir Elit görünüm.

Y7S1 ayrıca yeni bir Teşvik Programı sunacak. Bu program kapsamında oyuncular, R6Fix'te sorun bildirdiğinde ve statüleri "İnceleniyor"a ulaştığında, tüm raporlarından en yüksek önem derecesine göre belirlenen sezon başına bir ödül alacaklar. Hem Test Sunucusu’ndaki hem de Canlı Sunucu’daki oyuncular sorunları bildirebilir ve bir sonraki sezonun Test Sunucusu’nda her sezonun ödülünü alma şansına sahip olabilirler.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2022 00:13
Ölü oyun
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2022 14:19
ölü değil de can çekişiyor yeni oyuncu yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2022 14:50
7.yılında Türk operatör yok, Avrupa'da en çok Almanya sonra Türkler oynuyor ama gel gör ki Ubi saçmalıkları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege 7.sezon içerikleri duyuruldu
İlginizi Çekebilir