Rainbow Six Siege Tachanka operatörü yenileniyor

Alparslan Gürlek 8.10.2020 - 03:23
Rainbow Six Siege oyununda neredeyse en az popülerliğe sahip operatör Tachanka için yapılan yenileme onu gerçekten çok tehlikeli hale getiriyor.

Ubisoft'un popüler FPS oyunu Tom Clancy's Rainbow Six Siege için yeni bir operatör "yenilenmesi" yaklaşıyor. Oyuncuların tercihleri arasında neredeyse son sıralara yaklaşan Tachanka, şimdi çok daha tehlikeli bir hale geliyor. Yapılan bir sunum ile Rainbow Six Siege Tachanka değişimi detaylarıyla anlatıldı. Yayının tamamını alt tarafa bırakıyorum ancak tıklarsanız gösterimin başladığı yerden başlayacaktır.

Rainbow Six Siege Tachanka operatörü çok daha tehlikeli hale geliyor

Kullandığı yerleştirilebilir DP27'si ile git gide hızlanan ve dinamik olmayı gerektiren oyunda popülerliğini yitiren Tachanka, şimdi daha mobil ve daha tehlikeli bir operatör haline geliyor. Artık DP27'yi elinde taşıyabilecek ve özellikle duvarlarda delikler oluşturup görüşü artırmak için daha etkili kullanılabilecek. Bu bile tek başına onu tam bir "koca oğlan" yaparken gelen yeniliklerden bazıları oyuncuların yeni favorisi olacağına işaret ediyor.

Savunma operatörü olan Spetsnaz'ın iri kıyım delikanlılarından Tachanka, yeni bomba atar silahıyla da kavuşuyor. DP27 hafif makineli tüfeği birincil silahı olarak taşınabiliyorken, Shumikha adındaki yeni bomba atar silahı da özel yeteneği olarak karaktere ekleniyor. İkincil silah olarak ise isterseniz GSH-18 ya da PMM tabancalarını kullanabileceksiniz. Ayrıca eğer DP27 size çok ağır geliyorsa birincil silahınızı 9X19VSN hafif makinelisi ile değiştirebileceksiniz. Yine de hali hazırda yavaş fakat zırhlı bir karakter olan Tachanka için güçlü silahlar daima daha iyi savunma demektir.

Rainbow Six Siege Tachanka operatörü için eski parlak günlerine geri dönme vakti. Koca oğlanın yeni hali bugün itibariyle test sunucularına gelecek. Test aşamasında denemek istiyorsanız "Rainbow Six: Siege Test Server" bilgisayarınızda yüklü olmalı. Henüz ana oyuna ne zaman ekleneceği belli değil ancak test aşaması verimli geçerse fazla beklememiz gerekmeyecek gibi görünüyor.

Rainbow Six Siege Tachanka operatörü yenileniyor

Ayrıca uzun zamandır Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynamadıysanız, her şey çok değişti. Oyuna tekrar girdiğinizde yeni sezonla gelen değişiklikleri görüp "Oyuna ne olmuş böyle" diyorsanız, ilgili yazımızı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Sezon 3 ile gelen yeniliklerin tamamını orada topladık ve değişikliklerin hepsi detaylarıyla yazıda yer alıyor. Yenilenen Tachanka için sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 02:47
zofiayı metadan çıkarmak için çok güzel hamle. zofia benim mainim ve ben bu duruma sıcak bakmıyorum. oyunda sadece 2 karakterde olan özelliği gelip saçma sapan bir şekilde tachankaya koymak mı?. zofianın en azından o hareket için bir vasfı var. ailesi, çocukları. techanka 20 kişiyi kendi öldürmüş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2020 12:47
Op
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2020 07:27
kendisine saygısı olan bu oyunu oynamas
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 20:43
ne oldu ping sorunu devam ediyormu hala,100 ping vs 9 ping devam mı ?? ugandanın bile operatörü geldi türk operetör yok mesela birde...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 16:06
Oyun eskimiş artık 4K texture da kurtarmıyor. E3 den sonra yaptıktalrı downgrad'i geri alsalar bari.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege Tachanka operatörü yenileniyor
İlginizi Çekebilir