RDR2 ama battle royale: GRIT geliyor

Alparslan Gürlek 3.04.2021 - 13:21
Team GRIT tarafından geliştirilen vahşi batı temalı battle royale oyunu GRIT, PC platformu için duyuruldu. Eğlenceli görünüyor.

Geliştirici "Team GRIT", PC için yeni bir vahşi batı temalı battle royale oyunu duyurdu. An itibariyle test aşamasında ve erken erişim olarak Steam üzerinde yayınlanan GRIT, oyunculara yeni bir battle royale deneyimi sunmayı hedefliyor. Biliyorsunuz son yılların en popüler oyun türü olmayı başaran battle royale türü birçok farklı tema ile de karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise RDR2'yi seven oyuncuların radarına girebilecek bir potansiyelle PC platformu için geliyor.

GRIT: vahşi batıda battle royale keyfi

"Bu kasaba ikimiz için fazla küçük" sloganıyla yola çıkan oyun bağımsız geliştirici "Team GRIT" tarafından geliştiriliyor. Bu yılın bahar aylarında piyasaya sürülmesi hedeflenen oyun için geliştiricinin stratejisi "oyunu, oyuncuların ellerine bırakmak" olacak. Geliştirme sürecine oyuncusunu da dahil eden ekip, aldığı geri bildirimler ile yeni oyunlarını son formuna ulaştırmak istiyor.

RDR2 ama battle royale: GRIT geliyor

An itibariyle Steam'in Playtest özelliğini de kullanarak belirli sayıda oyuncu için erişim sağlıyorlar. Ücretsiz olarak katılabileceğiniz Playtest, oyunu oynayıp, geri bildirimlerinizi geliştiriciye doğrudan yönlendirmenize olanak sağlıyor. Eğer ücretsiz şekilde yeni vahşi beta temalı battle royale GRIT'i denemek isterseniz, buraya tıklayarak Steam mağaza sayfasına gidebilirsiniz.

Perk sistemi ile kendi oyun tarzınızı yaratabileceğiniz de yine geliştirici ekip tarafından belirtiliyor. Kovboy ekipmanları ve 20'den fazla silah seçeneği ile içine düştüğünüz vahşi batıda ormanın kralı olmak için farklı yollar da seçebileceksiniz. Haritadaki lootları toplayarak bu türdeki bütün oyunlarda gördüğümüz gibi yolculuğunuz sırasında daha tehlikeli hale gelmek için uğraşacaksınız. Açıkçası umut vaat ediyor gibi görünse de bağımsız bir yapım olduğunu unutmamak gerekiyor.

Bakınız: RDR2 Türkçe yama kurulum rehberi

GRIT minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 ya da Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-4430 ya da AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 960 2GB ya da AMD Radeon R7 370 2 GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • : Genişbant internet bağlantısı
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

Oyun için hali hazırda önerilen sistem gereksinimleri duyurulmuş değil, ancak minimum sistem gereksinimleri yukarıda gördüğünüz gibi. Sizler de vahşi batı temalı yeni battle royale oyunu hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2021 18:35
Mk bişey sormak istiyorum örüm boyunca yazdim 1 kere bari cvp verde içim rahatlasin sadece 2 sorun , 1 inca hdmi 2m1v8k kablo aldim ps5 kablosu ile farki warmi , 2 cisi ps5 de çozunurluk oto mu olsun rgb de 2.1 hdmi tv var yoksa 2160p mi ayarli dursun

---------------

1- HDMI kablonun linkini atarsanız farkına bakarız ama anladığım kadarıyla 1.4 HDMI kablo dediğiniz. PS5 ise 2.1 kullanıyor.

2- İki şekilde de kullanabilirsiniz. Zaten oyundan oyuna performans ve görsellik ayarı yapılıyor genelde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2021 13:38
Atlar koşmuyor bildiğin buz pateni yapıyor. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2021 15:09
Fortinite ın vahşi batılısı olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
RDR2 ama battle royale: GRIT geliyor
İlginizi Çekebilir