Remothered Broken Porcelain bir hafta erken çıkacak

Alparslan Gürlek 23.09.2020 - 14:36
Modus Games tarafından yayınlanacak hayatta kalma temalı korku oyunu Remothered Broken Porcelain planlanandan bir hafta önce geliyor.

Remothered: Broken Porcelain Modus Games'in yeni hayatta kalma temalı korku oyunu. Kendi türündeki oyunlar arasından sıyrılarak bir adım öne çıkmayı başaran yapım için bir hafta erken çıkacağı duyuruldu. Modus Games oyununu oyuncularla buluşturmak için daha fazla beklemek istemiyor gibi görünüyor.

Remothered Broken Porcelain planlanandan bir hafta önce geliyor

Modus Games, hayatta kalma korku oyunu Remothered Broken Porcelain için çıkış tarihini bir hafta öne çekti. PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkacak oyun ilk çıkış tarihinden bir hafta önce, 13 Ekim 2020'de çıkacak. Resmi açıklamaya göre bu Cadılar Bayramı sezonunda çıkacak tüm korku oyunlarını oynamamız için bize daha fazla vakit verdiklerini söylüyorlar. Nereden baksan alışılmadık bir hareket...

Modus Games pazarlama başkanı Shane Bierwith, "Bu, oyunları -özellikle korku oyunları- oynamanız için inanılmaz derecede yoğun bir ay" dedi.

Bierwith: "Tarihleri ileriye taşımak yaygın olmasa da, korku hayranlarının Broken Porcelain oyununu erkenden oynamalarını istiyoruz. Böylece oyuncular Cadılar Bayramı süresince piyasaya sürülecek harika oyunları denemek için daha fazla zamana sahip olabilirler."

Remothered Broken Porcelain bir hafta erken çıkacak

Oyun, kendisinden önce gelen Remothered Tormented Fathers'ın hem bir devamı hem de öncesini tanımlıyor. Hikaye, baş kahramanı Jen ve "gizemli arkadaşı" Linn etrafında dönüyor. İkili kendisini Ashmann Inn'de gizlenen kötü niyetli varlıkların arasında buluyor. Tormented Fathers yönetmeni Chris Darril, geliştirici Stormind Games ile birlikte Broken Porcelain'in başına geri döndü.

Tormented Fathers gibi Remothered Broken Porcelain de düşmanlarla yüzleşmekten kaçınmayı ve yer yer saklanmayı gerektiren bir oyun. Bu nedenle sizi oyunda dehşet, gerginlik ve endişenin beklediğini söyleyebiliriz. Ayrıca Ashmann Inn'in dehşetiyle ilgili ipuçlarını ve kaçış yollarını aramak için bulmacalar çözmemiz de gerekecek.

Elimizdeki bilgileri kısaca topladığımızda durum şöyle: Remothered Broken Porcelain, 13 Ekim 2020 tarihinde Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC için çıkacak. Modus Games tarafından yayınlanıyor ve Stormind Games tarafından geliştiriliyor. Buna ek olarak selefinin yönetmeni yine projenin başında. Oyun için elimizde herhangi bir fiyat bilgisi yok, ancak çıkmasına da çok uzun bir zaman kalmadı.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 02:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2020 13:12
oyunun ismine bak
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2020 15:36
nesi var ki?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2020 08:58
Eşcinsellik bu oyunada bulaşmış. Bu oyunun oynamam. Keşke ilk oyunu gibi korkuya odaklanaydı mahvettiler seriyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2020 00:47
Eksikleri olan bir oyun gibi çıkarmasınlar... abi tavsiyesi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2020 17:43
6 saatlik oyun icin o kadar para veremem.
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 23.09.2020 15:58
Cyberpunk da böyle bir sürpriz yapsa hoş olmaz mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Remothered Broken Porcelain bir hafta erken çıkacak
İlginizi Çekebilir