Resident Evil 3'ten oynanış videosu geldi

Batuhan İnce 4.03.2020 - 19:27
Çıkışına sadece bir ay kalan Resident Evil 3'ten 14 dakikalık oynanış videosu, Capcom'un düzenlediği bir televzyon programında gösterildi.

Resident Evil 3'ten yeni oynanış videosu Capcom'un televizyon yayınında gösterildi.

2014 yılında satışa sürülen Resident Evil 7: biohazard ile serinin geçtiğimiz nesilden beri süregelen olumsuz gidiş hattını toparlamayı hedefleyen Capcom bu zamana kadar iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl satışa çıkan Resident Evil 2’nin yeniden yapımı, birçok insanı kendisine hayran bırakmıştı. Köklerine sadık kalarak belirli dinamiklerini modern döneme uygun hale getiren yapım oyunculardan geçer not almayı başardı.

Resident Evil 3 yeni oynanış videosu

Capcom'un bu nesil için çıkartacağı son bir Resident Evil oyunu kaldı. 1999 yılında, Playstation konsoluna özel olarak çıkarttığı Resident Evil 3'ün yeniden yapımı geçtiğimiz aylarda mevcut nesil konsollar ve PC için duyuruldu. Bu oyunla birlikte Playstation konsoluna özel olarak çıkan tüm Resident Evil ana oyunlarını modern döneme uyarlamayı başaran Capcom serinin gidişinden oldukça memnun durumda.

Resident Evil 3 ten oynanış videosu geldi

Geçen hafta Resident Evil 3'ten ve online modu olan Resident Evil Resistance'dan yeni görseller ve oynanış videoları paylaşılmıştı. Çoğul eki kullanmak yanlış olur aslında çünkü yayınlanan videolar farklı mecralar tarafından paylaşılan oyunun aynı kısımını içeriyordu. Her ne kadar kısa videolar da olsa Nemesis ve Jill arasındaki dövüş sahneleri oyuncuları memnun bırakmayı başarmıştı.

Capcom bugün, Japonya merkezli bir televizyon yayınında Resident Evil 3'ten yeni bir oynanış videosu gösterdi. Aşağı yukarı 14 dakika süren oynanış videosunda Racoon City'in dar sokaklarının harika atmosferi ve aksiyon dinamiklerine yer verilmiş. Oyunun arayüzü ve program Japonca olmasına rağmen Jill'in seslendirmesi İngilizce olduğu için rahatça anlaşılıp takip edilebiliyor. Söz konusu videoyu haberin devamında bulabilirsiniz.

Oynanış videosunda fark edilen detaylardan belki de en önemlisi, Jill'in Resident Evil 2'deki karakterlerden çok daha fazla kaçış imkanına sahip olduğu söylenebilir. Yürürken istediğiniz bir anda kaçma hareketi yapabiliyor, eğer yakalanırsanız da kısa süre tuşa basarak kendinizi kurtarabiliyorsunuz.

Bölüm tasarımı anlamında da oldukça iyi iş çıkaran geliştiriciler Jill'le birlikte Racoon City sokaklarında zombi öldürmenin birden fazla yolunu eklemiş. Bozuk bir jeneratöre ateş ederek etraftaki zombileri etkisiz hale getirebildiğimiz bir özellik oyunda kendine yer bulmuş.

Resident Evil 3 ve online modu Resident Evil Resistance, 3 nisanda PS4, Xbox One ve PC için satışa çıkacak. Yakın bir zamanda oyunun demosunun yayınlanacağı geçtiğimiz günlerde doğrulandı. Oyunu ön sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2020 08:54
Resident Evil 7 2014 te değil, 2017 de satışa sunuldu yalnız.
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2020 01:07
ee yani ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2020 12:03
resident evil 7 2017 de cikti arkadas sen ne diyorsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil 3'ten oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir