Resident Evil ReVerse açık beta tarihi belli oldu

Alparslan Gürlek 22.03.2021 - 14:50
Capcom, Resident Evil ReVerse açık beta tarihini duyurdu. Konsollar ve PC(Steam)'de 8 Nisan ve 11 Nisan arasında gerçekleşecek.

Resident Evil ReVerse açık beta tarihleri açıklandı. Çok oyunculu bir Resident Evil deneyimi vaat eden yeni oyun için oyuncuların ne zaman deneyebileceği belli oldu. Hali hazırda konsollarla birlikte PC için de çıkacak oyunun açık betası önümüzdeki ayın başlarında erişime açılacak. Belli koşulları sağlayan oyuncular ücretsiz olarak girip Capcom'un yeni oyununu deneyebilecekler.

Resident Evil ReVerse açık beta tarihi

Resident Evil ReVerse açık beta tarihi 8 Nisan Perşembe günü TSI 09:00 olarak karşımıza çıkıyor. Sabah saatlerinden itibaren oyuncular betaya erişebilecek. İndirmeler ise 5 Nisan Pazartesi gününden itibaren yapılabilecek ve oyuncular 11 Nisan'a kadar oyunu deneyebilecekler. Eğer Ocak ayında oyunun kapalı beta sürümüne katıldıysanız, yeniden indirmenize gerek kalmayacak.

Re: ReVerse, Capcom'un serinin 25. yılını kutlamak için yayınladığı yalnızca çevrimiçi bir oyun. Aynı zamanda Resident Evil Village alan kullanıcılara ana oyunla birlikte ücretsiz olarak verilecek. Re:Village'ın PS5 ya da XSX sürümünü satın alan oyuncular, ReVerse'in PS4 ya da Xbox One sürümüne ücretsiz şekilde sahip olacak.

Oyunda altı kişilik bir ölüm maçında çeşitli Resident Evil karakterlerini kontrol edebileceğiz. Ocak ayında ortaya çıkan görüntülerde gördüğümüz üzere oyuncuların asıl amacı haritanın belirli bölgelerine dağılmış virüs örneklerini toplamak. Tabi bunu yaparken karşı takımda serinin ana düşmanları olacak ve onları öldürmeye çalışacak.

Resident Evil ReVerse açık beta tarihi belli oldu

Oyuncular öldürüldükten sonra karşı takıma geçerek çeşitli yaratıklara dönüşüyor ve diğer oyunculara saldırmaya devam edebiliyor. Resident Evil ReVerse hem gergin, hem de keyifli bir oyun deneyimi sunacak gibi görünüyor. Öldüğünüzde dönüşeceğiniz canavarın türü, ölmeden önce kaç virüs örneği topladığınıza göre değişecek. Bu da aslında kendinizi ölümden sonraki katliam sürecine iyi hazırlamanız gerektiğini gösteriyor.

Her karakterin kendine özgü silahları ve becerileri bulunuyor. Oyunun grafik filtreleri de değiştirilebilir olacak ve bu sayede dileyen oyuncular gerçekçi görseller görürken, dileyenler de çizgi roman tarzı grafiklerle oynayabilecek. Resident Evil ReVerse açık betasına PlayStation 4, Xbox One ve PC(Steam) platformlarından katılabileceksiniz. Resident Evil Village da 7 Mayıs 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Bugün belli olan sistem gereksinimlerini görmek için buraya tıkayabilirsiniz. Peki sizler Re:ReVerse hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

İlginizi çekebilir:
Resident Evil tarihi, tüm oyunları ve gelişimi (Video)
Resident Evil Village PS5 demosunu oynadık (Video)

 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 07:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2021 16:40
Anam ekran görüntüsünde 3 nemesis var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil ReVerse açık beta tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir