Resident Evil Village dosya boyutu ortaya çıktı

Alparslan Gürlek 8.03.2021 - 13:11
Resident Evil Village dosya boyutu, Microsoft Store üzerinde ortaya çıktı. Yeni Resident Evil oyunu kaç GB olacak? Detaylar haberimizde.

Son zamanların en çok ses getiren korku oyunlarından Resident Evil Village için yeni detaylar ortaya çıktı. Sonunda oyunun bilgisayar ve konsollarda ne kadar alan kaplayacağına dair yeni ayrıntılara ulaştık. Öyle görünüyor ki Resident Evil Village dosya boyutu, selefinin neredeyse iki katı olacak. Microsoft Store üzerinde yer alan listelemenin ışığında, oyunun ne kadar depolama alanı istediği belli oldu. Serinin son oyunu kaç GB olacak? İşte sorunuzun yanıtı!

Resident Evil Village dosya boyutu, selefinin neredeyse iki katı

Serinin yeni nesilde ilk temsilcisi olacak son oyunu, öncekinden çok daha büyük. Yeni ve mevcut nesil konsollarla birlikte PC için çıkacak Resident Evil Village dosya boyutu 50.02 GB olarak açıklandı. Tabi bunun içinde oyunun çok oyunculu modu Re:Verse de bulunuyor. Resident Evil 7: Biohazard'ın devamı niteliğinde olacak oyun için Microsoft Store üzerinde yer alan listeleme, bu boyutun detaylarına da yer veriyor.

Capcom tarafından yayınlanacak serinin son oyunu, 50.02 GB boyutuyla karşımıza çıkıyor. Xbox Series X ve Xbox One için yer alan listelemedeki boyutun, PS4 ve PS5 için de farklı olmaması bekleniyor. Ayrıca oyun her iki yeni nesil konsolda da Native 4K çözünürlüğü ve ışın izleme teknolojisini destekleyecek. PC sürümü ise bambaşka bir hikaye, çünkü henüz PC sürümüyle ilgili ayrıntılara ulaşabileceğimiz bir yer yok. Yalnızca ışın izleme teknolojisinin AMD ekran kartları için onaylandığını biliyoruz.

Resident Evil Village dosya boyutu ortaya çıktı

RE7 ile karşılaştırdığımızda boyutun neredeyse iki katına çıktığını söyleyebiliriz. Ancak bu listeleme ana oyunla birlikte çok oyunculu modu Re:Verse'e de yer veriyor. Re:Verse 15 GB, RE Village ise 35 GB depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Eğer yalnızca tek oyunculu korkunç bir deneyim yaşamak istiyorsanız, depolama alanınızda 35 GB yer açmanız yeterli olacaktır.

Oyun şu anda PlayStation Store, Xbox Live ve Steam üzerinden ön siparişe açılmış durumda. PC sistem gereksinimleri için paylaşılan tek ayrıntı, 64bit işletim sistemine ihtiyaç duyacak olması. Bu konuda gelecek duyurulardan sizi en hızlı şekilde haberdar etmeye çalışacağız. Sizce de bu oyunun boyutu çok büyük değil mi? Sanırım buna alışmamız gerekecek. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Village dosya boyutu ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir