Riot Forge etkinliğinde yapılan tüm oyun duyuruları

Eren Eroğlu 17.11.2021 - 13:38
Geçtiğimiz gün düzenlenmiş olan Riot Forge etkinliği, dört yeni League of Legends oyununa ev sahipliği yapmış bulunuyor.

Dün akşam saatlerinde düzenlenmiş olan Riot Forge etkinliğinde, toplamda dört yeni League of Legends oyunu ile karşılaştık. Bu yapımlardan Ruined King ve Hextech Mayhem'i daha önceden de biliyor olsak da; Song of Nunu ile CONV/RGENCE, yeni karşılaştığımız yapımlar arasında yer aldı.

Riot Forge etkinliğinde yapılan tüm oyun duyuruları

Riot Forge etkinliğinde yapılan tüm oyun duyuruları

Ruined King sürprizi

İlk olarak 2021'in başlarında piyasaya sürüleceği açıklanan Ruined King: A League of Legends Story'den ertelenme haberi gelmiş ve çıkış tarihinin 2021'in sonlarında doğru çekildiği duyurulmuştu. O günden beri sessizliğini koruyan yapım, dün akşam saatlerinde düzenlenen Riot Forge etkinliğinde sürpriz bir şekilde piyasaya sürüldü. Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows için çıkan yapım; Türkçe altyazı, seslendirme ve arayüz desteğine de sahip. Steam ve Epic Games'de 99 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan Ruined King, konsollarda ise 285 TL.

Ziggs'in çılgın dünyası: Hextech Mayhem çıktı!

Geçtiğimiz günlerde aniden duyurulan Hextech Mayhem'in, 16 Kasım 2021'de Nintendo Switch, Microsoft Windows ve Netflix Games için piyasaya sürüleceği açıklanmıştı. Türkçe altyazı, seslendirme ve arayüz desteğine sahip olan yapım, ayrıca bölgesel fiyatlandırmaya da sahip. PC tarafında 35 TL'den çıkan oyun, League of Legends'in çılgın karakterlerinden bir tanesi olan Ziggs olarak oynamamıza olanak sağlıyor. Daha çok yüksek tempolu bir ritim oyunu olan Hextech Mayhem, Ziggs ile çılgınlıklarla dolu saatler vaat ediyor.

Freljord'un sıkı dostları: Song of Nunu duyuruldu!

RiME oyununun geliştirici ekibi olan Tequila Works tarafından geliştirilmekte olan Song of Nunu: A League of Legends Story, daha çok macera/hikâye odaklı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Freljord'un muhteşem ve soğuk dünyasında yer alacak olan oyun, Nunu ve Willump'ın maceralarını konu alacak. İçerisinde, keşif ve bulmaca gibi unsurlara da yer verecek olan yapım, tamamen Türkçe dil desteği ile birlikte, 2022'de; Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows için piyasaya sürülecek.

Zaun'un karanlık dünyasında bir mucit: CONV/RGENCE duyuruldu!

Daha önce Speed Brawl gibi yapımlarla karşımıza çıkan Double Stallion tarafından geliştirilmekte olan CONV/RGENCE: A League of Legends Story, resmî olarak duyuruldu! Ekko'nun Zaun ve Piltover'da geçecek olan hikâyesini konu alacak olan yapım, tamamen Türkçe dil desteğiyle birlikte 2022'de piyasaya sürülecek. Daha çok bir macera/2D platform oyunu olarak karşımıza çıkan yapım, oldukça ilgi çekici gözüküyor. CONV/RGENCE; Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows için piyasaya sürülecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2021 17:08
tüm çöpler demek istediniz galiba MK , riottan daha büyük adımlar beklerdim aha dedim blizzardı geçecek bir potansiyeli var diyecektim ama elimizde patladı adamların 2 yıl evvel gösterdikleri ve vaatettikleri bambaşka 5-12 yaşa hitap eden oyunlar çıkartmaya dvm etsinler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2021 15:54
Birde wow tarzı çıkardılar mı piyasayı altüst ederler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot Forge etkinliğinde yapılan tüm oyun duyuruları
İlginizi Çekebilir