Ripout: yeni çevrimiçi korku & FPS oyunu

Alparslan Gürlek 30.03.2021 - 14:12
Pet Project Games tarafından geliştirilen yeni çevrimiçi korku & FPS türündeki Ripout, 2022'de PC için piyasaya sürülecek.

Pet Project Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Ripout, yeni bir çevrimiçi korku & FPS oyunu. Oyuncuların işbirliği içinde rastgele oluşturulan bölümlerde ilerlemesine dayanan yeni ve korkunç bir macera. Henüz çıkış tarihi için biraz beklememiz gerekecek ancak türü sevenlerin denemeyi düşünebileceği bir yapım gibi görünüyor.

Ripout çıkış tarihi: 1 Şubat 2022

Ripout oyununda oyuncular prosedürel olarak üretilen rastgele uzay gemilerinde mutantlarla savaşacak. Co-op oyun mekanikleri içerecek bu yapımda oyuncular, yoluna çıkan düşmanları öldürerek ganimet toplayıp karakterlerini geliştirmeye çalışacaklar.

Oyunda dört oyuncuya kadar coop farklı oyuncular ile oynayabileceğiz. Terk edilmiş gemilerin içinde rastgele oluşturulmuş bölümlerde ilerleyek önümüze çıkan düşmanları yok edeceğiz. Bu sırada Ripout bize farklı görevler sunacak. Önümüze çıkacak düşmanlar ise öngörülemez olacak çünkü kendilerine farklı mutasyonlar ekleyerek kendilerini geliştirebilecekler. Bu da düşman çeşitliliğinin farklı bir boyuta taşınacağını gösteriyor. Teknolojik bazı araçlarımız olacak ve Pet Gun'ımız ile hayatta kalmaya çalışacağız.

ripout

Aynı zamanda silah özelleştirmeleri ve birden fazla karakter uzmanlığından birini seçerek özgün oynanış stilimizi oluşturabileceğiz. Bu da aslında deneyimde birçok farklılık olduğuna işaret ediyor. Görevlerin genel uzunluğu 10-20 dakika arası olacak ve bölüm tasarımları prosedürel olarak oluşturulacak. Bu da yeniden oynanabilirliğin fazla olacağını gösteriyor.

Ayrıca oyunun ölçeklendirme zorluğu, ekibinizin büyüklüğüyle orantılı olacağı için iki kişiyle girdiğiniz bir görev, sizden dört kişi olarak girmenizi beklemeyecek. Zorluk, ekip sayınıza göre otomatik olarak ayarlanacak. Ripout, 1 Şubat 2022 tarihinde PC platformu için Steam'de piyasaya sürülecek. Mağaza sayfasını ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyunun Steam açıklaması da şöyle:

"Ripout, oyuncuların uzaylı vücutlarını yeniden yapılandırabilen mutantlarla dolu, prosedürel olarak oluşturulmuş terk edilmiş gemilerle savaşmalarını sağlayacak çevrimiçi bir Co-Op korku FPS'sidir. Güvenilir Pet Gun arkadaşınızla hayatta kalın, ganimet toplayın ve karakterinizi oyun tarzınıza uyacak şekilde özelleştirin."


Ripout sistem gereksinimleri

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit ya da üstü
  • İşlemci: Intel Core i5 2500K ya da AMD eşdeğeri
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 2GB ya da AMD eşdeğeri
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Önerilen:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit ya da üstü
  • İşlemci: Intel Core i7 4790K ya da AMD eşdeğeri
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 ya da AMD eşdeğeri
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 16:43
Sp olsun sadece biktim sizin co op mp li oyununuzdan , bir oyun tlous metro gibi olacak .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ripout: yeni çevrimiçi korku & FPS oyunu
İlginizi Çekebilir