Rising Storm 2: Vietnam için devasa 64 kişilik yeni oyun modu

Ahmet Özçilingir 20.09.2018 - 17:01
Yeni haritalar ve daha fazlası

Rising Storm 2: Vietnam için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan güncelleme ile birlikte, oyuna yeni tematik savaşlar ve yeni haritalar eklendi. 64 kişilik savaşlara katılabileceğimiz Multiplayer Campaing modunda, farklı bölgelerde cereyan eden çatışmalara katılabileceğiz. Rising Storm 2: Vietnam'ın yeni ücretsiz güncellemesinin duyuru fragmanına aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz.

Rising Storm 2: Vietnam'a yeni haritalar eklendi

Rising Storm 2: Vietnam'a yeni bir 64 kişilik savaş eklendi. Açılan yeni cephelerde oyuncular, 1965'ten 1975'e kadar sürecek yeni savaşlara dahil olabilecekler. Yeni güncelleme ile birlikte, oyunda bir takım oynanış mekaniği değişiklikleri de olacak. Squad tünelleri daha fazla yüzeye yerleştirilebilecek. bu da Şehir savaşlarında daha kullanışlı olacak. Oyuncuların geri dönüşüne göre değişiklikler yapan yapımcı firma TripWire, oyuna yeni ses efektleri de ilave etti.

Oyunda teknik geliştirmeler de yapıldı. Bazı silahların hasar güçleri ve tepmelerinde değişiklikler yapıldı. Rising Storm 2: Vietnam için yayınlanan ücretsiz içerik güncellemesinin ayrıntılarına buradan bakabilirsiniz. Rising Storm 2 : Vietnam gerçekçi savaş atmosferi ve taktiksel oynanış mekanikleri ile ön plana çıkıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rising Storm 2: Vietnam için devasa 64 kişilik yeni oyun modu
İlginizi Çekebilir