Rune: Ragnarok’tan başka bir küçük oynanış videosu geldi

Hürkan Çalışkan 23.05.2018 - 14:09
Rune serisi kendini hatırlatıyor.

Human Head Studios tarafından geliştiriciliği ve yayıncılığı yapılan Rune serisinin yeni oyunu Rune: Ragnarok için küçük bir oynanış videosu daha geldi.

Yayınlanan kısa videoda savaş sistemi gösteriliyor

Geliştirici Human Head Studios, Rune serisinin devam oyunu olan Rune: Ragnarok için küçük bir oynanış videosu daha yayınladı. Video çok kısa da olsa savaş sisteminin biraz basit olduğu görülebiliyor. Human Head, muhtemelen eski Rune oyununun oynanış hislerine yaklaşmak istediği için bu tarz bir savaş sistemi kullanıyor.

Bildiğiniz gibi Rune serisi yine Human Head Studios tarafından Unreal Engine grafik motoru ile geliştirilmiş, ilk olarak 2000 yılında piyasaya sürülen aksiyon-macera oyunu olarak hayatımızda yer edindi. İlk oyunun çıkışı üzerinden geçen yaklaşık 18 yıl sonra geliştirici ekip Human Head, Rune oyununun devamı olarak Rune: Ragnarok üzerinde çalışmaya başladı. Oyun Tanrıların, canavarların ve kalan son insanların hayatta kalmak için mücadele ettiği bir evrende yer alıyor. Aynı zamanda oyun İskandinav mitolojisi de içeren acımasız savaş ve kavgaları bünyesinde barındırıyor. Yayınlanan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
ferhoste
ferhoste 18.08.2018 19:12
yemez gibi duruyor çok fazla iyi rakipleri var, zor tutar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2018 12:40
yok abi tutmaz bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rune: Ragnarok için oldukça kısa bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir