Runes of Magic eşya mağazası daha zengin

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Runes of Magic eşya mağazası daha zengin
Runes of Magic eşya mağazası daha zengin, oyuncular daha da güçlü!

Runes Of Magic’in (RoM) Türkçe versiyonunda(www.ROMTR.com.tr) GamersFirst, Türk oyuncuların gücünü artırmak ve artan talepleri karşılamak üzere oyun içi mağazasına 100 yeni eşya daha ekledi. Çok sayı ve çeşitte binek hayvanının da yer aldığı yeniliklere önümüzdeki günlerde daha fazlası da eklenecek.

Artık RoM elmasları oyunun diğer sürümlerindekinden çok daha ucuz. Eşya almakta kullanılan elmasların (diamond) fiyatlarını da yeniden ayarlayan GamersFirst, eşya fiyatlarının diğer sürümlerdekiyle aynı ya da onlardan daha düşük fiyatlı olmasına da özen gösteriyor.

Türk oyuncuların gücünü daha da artırmak için her gün yeni bir fırsat sunan GamersFirst, gerek müşteri destek hizmetleri, gerekse zengin promosyonlarıyla oyun tutkunlarını kendine bağlıyor.

Runes of Magic oyunu, GamersFirst portalında bulunan https://www.gamersfirst.com/runesofmagic adresinden ücretsiz indirilip keyifle oynanabiliyor. Oyun içi gelişmeleri ve sohbetleri yakında takip etmek oyuncular ise aşağıdaki adresleri kullanabiliyor:

Facebook – https://www.facebook.com/pages/Runes-of-Magic-TR
Twitter – www.twitter.com/runesofmagictr
Topluluk Forum(ları)- https://forums.gamersfirst.com

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 23:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Runes of Magic eşya mağazası daha zengin
İlginizi Çekebilir