Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition çıktı

Ersin Kılıç 15.01.2021 - 14:01
Sevilen beat'em up oyunu Scott Pilgrim vs. The World: The Game, Complete Edition sürümü ile tekrar karşımıza çıktı.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game, Complete Edition sürümü ile tekrar karşımıza çıktı. PC, PS4, Xbox One ve Stadia gibi platformlara çıkan oyun aynı zamanda yeni nesil konsollarda da geriye uyumluluk sistemi sayesinde oynanabiliyor. Oyunun PC sürümü ise 67.99 TL'lik fiyata sahip. Ubisoft'un oyun ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

Scott Pilgrim bir kez daha dünyaya meydan okuyor

Bu benzersiz stil, mizah ve klasik oyun karışımında oyuncular, Scott Pilgrim'in “yedi eski sevgili ligi” dahil olmak üzere düşmanlarla aşk uğruna savaşmasına yardım etmelidir. Oyuncular, artık ikonik grafik roman serisinden ve 2010 Universal Pictures filminden esinlenen, 2B arcade beat 'em up tarzındaki bu oyunu yeniden keşfedebilir. Oyunun hayranları, Paul Robertson'ın 8 bitlik animasyonu, Anamanaguchi'nin eleştirmenlerce beğenilen soundtrack’i ve Scott Pilgrim vs. The World grafik roman serisinin yaratıcısı Bryan Lee O'Malley'in orijinal ara sahnelerine yeniden aşık olacak.

Ek olarak, oyuncular düşmanları yenmek, birbirlerini canlandırmak ve de sağlık ve coin’leri paylaşmak için yerel veya çevrim içi olarak en fazla üç arkadaşla birlikte takım halinde oynayabilirler. Arkadaş grupları, alt uzay mini oyunlarında ve çılgınca yakan toplarda rekabet edebilir, destansı Battle Royale maçlarında birbirlerine meydan okuyabilir veya Boss Rush ve Survival Horror modlarında da ortaklaşa oynayabilirler.

Standart Sürüm - Orijinal oyun sanatçısı Mariel Cartwright ve dizinin yaratıcısı Bryan Lee O'Malley'den yeni sanat eserlerinin yer aldığı ters çevrilebilir bir kapak, "Leo’s Place" bilet koçanı ve renkli bir rehber kitapçığı içerir.

Klasik Sürüm - Ana oyun, lüks sert kapaklı retro kutu, Anamanaguchi'den soundtrack CD’si, katlanmış dünya haritası ve çıkartmaları içerir.

K.O. Sürümü – Klasik Sürüm, "Sex Bob-omb" gitar penaları, bateri bagetleri, kaset formatında oyun müziği, yedi karttan oluşan parlak takas kartları seti ve Jeremy Parish tarafından yazılmış ciltli bir rehber kitabı içerir. Tüm K.O. Sürümü eşyaları, ışık ve ses içeren üç boyutlu açılabilen, otantik, menteşeli sert kaplamalı bir müzik aletleri sandığında gelir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition çıktı
İlginizi Çekebilir