Sean Astin, Yüzüklerin Efendisi son sahnesi hakkında konuştu

Ersin Kılıç 30.11.2020 - 10:48
Yüzüklerin Efendisi serisinde Samwise Gamgee karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sean Astin filmdeki son sahnesi hakkında açıklama yaptı.

Yüzüklerin Efendisi serisinin en sevilen karakterlerinin başında Sean Astin tarafından canlandırılan Samwise Gamgee geliyor. Frodo karakterine olan bağlılığı, Galadriel'in de dediği gibi içerisinde saf iyiliği barındırması ve son ana kadar pes etmemesiyle serisinin en iz bırakan karakterlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Samwise Gamgee karakteri ile mükemmel bir performans gösteren Sean Astin, serideki son sahne hakkında açıklama yaptı ve bu sahneyi ne zaman izlese ağladığını dile getirdi.

Sean Astin, Yüzüklerin Efendisi hakkında açıklama yaptı

Serisinin son filmi olan Return of the King (Kral'ın Dönüşü) bildiğiniz gibi son savaş ve güç yüzüğünün yok edilmesi üzerine kurgulanmıştı. Filmde akılda kalıcı ve her izlediğimizde tüylerimizi diken diken eden sahnelerden birisi de Kral Aragorn dahil olmak üzere herkesin Hobitlerin önünde diz çöktüğü sahneydi. Anlaşılan bu sahne filmin oyuncularının da en çok etkilendiği sahnelerden birisi olmayı başarmış. 

CinemaBlend sitesi ile bir söyleşi yapan ve bu sahne hakkında konuşan Sean Astin "Çektiğimiz son sahne filmde beni her zaman ağlatan bir sahneydi. Aragorn dönüp bize baktı ve 'Dostlarım, siz kimseye boyun eğmeyin' dedi. Bu filmdeki dört Hobit'in son sahnesiydi, benim çektiğim son sahneydi." ifadelerinde bulundu. Ayrıca sahnenin çekim anı hakkında da konuşan Astin, bu sahnenin yeşil perde önünde çekildiğini belirttiği gibi detaylardan kurguyu anladıklarını da dile getirmiş.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2020 15:38
Ee? Ne yani şimdi bu? Biz bunları zaten biliyoruz. Bunun haber yapılacak olayı ne anlamadım?
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 30.11.2020 11:21
çok güzel bir seriydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sean Astin, Yüzüklerin Efendisi son sahnesi hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir