Sega, tanındık oyun satıcısı GameStop ile iş birliği yaptı

Mehmet Atilla Turan 6.03.2018 - 19:04
Yakuza 6: The Song of Life yaklaşırken heyecan da artıyor.

Geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla Yakuza 6: Song of Life'ı oyunculara ücretsiz olarak dağıtan Sega, "demo" versiyonu birkaç saat içerisinde Playstation Store'dan kaldırmıştı. Sonraki günlerde oyuncuların bu durumdan yararlandığı halde hiçbir şekilde ceza verilmeyeceğini belirten Sega, yine de demo versiyonunu Playstation Store'a koyacağını da belirtmişti. Yakın zaman içerisinde çıkacak olan Yakuza 6: Song of Life'ın reklam kampanyaları ise devam ediyor. Bu sefer ki kampanya ise GameStop'dan geldi.

GameStop ve Sega işbirliği ile işte Kamurocho!

Yakuza denilince akla gelen şehir Kamurocho, yapımdan sonra bir hayli popülerleşmeye başlayan küçük bir ilçe denebilir. Sega, seriye ilk defa atılmak isteyen ve sokakları avucunun içi gibi bilen oyunculara Kamurocho'nun üç boyutlu bir modelini hazırladı. Bu modelde oyuncular şehri gezebilir, tanındık insanların bilgilerine bakabilir veya videoları izleyebilir. GameStop ile iş birliğinden bahsediyoruz hep, peki nerede bu iş birliği?

Yapımı GameStop'dan ön sipariş edenler için özel kodlar gönderen Sega, oyunculara kendine ait bir "klan yapımcısı" modu veriyor. Oyuncular burada kendilerine ait çetelerini yapabiliyor ve geliştirebiliyor. Bazı cömert oyuncular, bunun farkında olup, önemli kodları oyuncular ile paylaştılar. Kamurocho'ya 360'a buradan ulaşabilir ve kendiniz de deneyebilirsiniz. Aşağıda ise bu site için özel olarak hazırlanmış fragmanı ve oyuncuların yayınladıkları kodları bulabilirsiniz.

Taiga Saejima: VRJR9A7SX9Z6MMTV

Amon: 7R30M9ZDUH0MJIA1

Onomichio: 3QXI6YGSH03DETX

Strong Machine: STRONGMACHINEDDT

Nakanashi: 0HERCULESCUTTER0

Daigo Dojima: M5BXOKQRSIELV19D

Makoto Date: UVHVD2H7WI95GHNL

New Japan: PURORESUNEWJAPAN

Koumei: NAPQWI7OTVM124

HA Gedo: ITSTHEGEDOCLUTCH

Satsuki: PNJTEF9STVONK4U9


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2018 17:28
su yakuzalar pc yede gelse keske
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2018 10:12
Yine xbox one da yok bu ne üzücü bir haber sadece ps4 de var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sega, tanındık oyun satıcısı GameStop ile iş birliği yaptı
İlginizi Çekebilir