Silent Hill P.T. Halo Infinite içerisinde hayat buldu

Murathan Özlü 29.07.2022 - 16:45
Silent Hill P.T. Halo Infinite Forge modu içinde uzun süredir çalışan oyuncu sayesinde tekrar hayat bulmuş

Silent Hill P.T. Halo Infinite içerisinde yeniden yapıldı. Forge mod üzerinde çalışan oyunculardan, cosplayer "Death Templar" isimli oyuncu, P.T.'nin meşhur koridorunu, henüz test aşamasındaki Forge modu içerisinde yeniden yapmış.

Parça parça açılan Halo Infinite co-op senaryo modu geçtiğimiz günlerde teste açılmıştı. Bu test aşaması sırasında bazı oyuncuların, haftalar öncesinden Forge asset'lerine eriştikleri ve içlerinden birinin, P.T. modu ile oldukça ilerleme kaydettiği görülmüş.

Silent Hill P.T. Halo Infinite içerisinde yeniden yapıldı

Death Templar, yalnızca meşhur koridor sekansını yaparak dahi P.T.'nin zamanında yarattığı gerilimi yakalamayı başarmış. Tabi bu durumda ses efektlerinin de büyük etkisi var. Death Templar, mod üzerinde çalışarak geliştirmeye devam etmek istiyor ve bir noktada "Konami'yi utandıracak kadar" iyi hale getirmeyi planlıyor.

Silent Hill P.T. Halo Infinite
Death Templar'ın işindeki en vurucu kısım ışıklandırmalar denilebilir. Twitter'a düşen başka forge modları, objelerın absürt derecede büyütülebildiğini veya araçların birbirileri ile birleştirilebildiğini gösteriyor.  Adeta aşama aşama piyasaya çıkan Halo'nun multiplayer modu içerik eksikliğinden dolayı tepki çekmişti. Oyunun tek kişilik modu beta sürecine, Halo Infinite çıktıktan sekiz ay sonra girebilmişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2022 12:43
gelsin şu başyapıt artık yapımcılar z kuşağna göre abudik gubidik oyunlar yapıyor bi titresin ortalık bi kendine gelsin piyasa özlenen oyunlarımızı geri getirin artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill P.T. Halo Infinite içerisinde hayat buldu
İlginizi Çekebilir