SimCity geri dönüyor

Mahmut Saral 7.03.2012 - 17:15
Bir türe hayat veren simülasyon oyunu, geri dönüyor
Basın Bülteni

Şehir kurma simülasyonu türünü temellerini atan seri geri dönüyor ve oyunculara hayallerindeki dünyayı kurma imkanı veriyor! Electronic Arts Inc. bugün yeni SimCity’nin 2013’te piyasaya çıkacağını duyurdu. Maxis Emeryville tarafından geliştirilmekte olan serinin yeni oyunu SimCity, Game Changers sempozyumunda duyuruldu.

PC için 2013 yılında piyasaya çıkması planlanan SimCity, yirmi yıldan uzun süredir seriyle birlikte anılan simülasyon derinliğini, yeni nesil erişilebilirlik ve kapsamlı çokluoyuncu modlarıyla birleştirerek oyunculara dünyayı değiştirme gücü vererek serinin yeniden doğmasını sağlayacak.

Maxis’in kendi geliştirdiği GlassBox Engine tarafından güçlendirilen simülasyon oyunu, daha önce yapılması mümkün olmayan özelliklere de sahip olacak. Dünyada gördüğünüz her şey simüle ediyor olacak – şehirlerdeki Sim’ler işlerine gidecek veya işten atılabilecekler, evler satın alabilecek, refah içinde yaşayabilecek veya şehrin ekonomik felaketine neden olabilecekler. SimCity vereceğiniz her kararın şehrinizde yaşayan karakterlerle, bölgenizdeki durumu ve tüm SimCity dünyasındaki arkadaşlarınızı etkileyecek değişimlere neden olacak.

SimCity geri dönüyor
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 04:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
SimCity geri dönüyor
İlginizi Çekebilir