Skate 4 ücretsiz olacak ve farklı bir isim ile çıkacak

Batuhan Bolat 15.07.2022 - 12:49
Skate 4, EA tarafından yapılan açıklamaya göre farklı bir isim ile çıkacak ve ücretsiz olacak.

EA, Skate 4'ün resmi olarak Skate olarak adlandırıldığını ve oyunun ücretsiz oynanacağını duyurdu. PlayStation, Xbox ve PC'de çıkacak olan oyun çapraz platformları destekleyecek. Bunun yanında çapraz ilerlemeyi de destekleyecek. Yani hangi platformdan oynuyor olursanız olun ilerlemeniz aynı kalacak. Oyunun sadece şu anki nesil için mi yoksa önceki nesil konsollar için de çıkıp çıkmayacağı belli değil.

Skate "Pay-To-Win" mekaniği içermeyecek

The Board Room'un bir parçası olarak ortaya çıkan oyun, Xbox 360 döneminde piyasaya sürülen üç Skate oyununun devamı değil. Bu oyun ekibin yıllarca sürdürmeyi planladığı bir platform. Yeni Skate oyunu, Skate's San Vanelona ile aynı evrende bulunan San Vansterdam olarak bilinen yeni bir şehirde geçiyor. Yeni Skate'in oynaması ücretsiz yaklaşımına açıklık getiren ekip oyunun "Pay To Win" mekanikleri içermeyeceğini iddia ediyor.

İlginizi çekebilir: FIFA 23, Skate 4 ve yeni NFS oyununun çıkış tarihleri sızdırıldı

Ücretli ganimet kutuları da oyunun bir parçası olmayacak ve kozmetik içerikli olmasına özen gösterilecek. Ayrıca EA, şu anda oyun için bir oyun testi düzenledi. Hayranlara oyunu test etme şansı veren kapalı oyun testi oldukça popüler oldu ve birkaç saat içerisinde "crack"lendi. Ardından herkesin indirmesi için çevrimiçi olarak dağıtılmıştı. Crack'li sürüme yanıt veren EA, "Oyunun iznimiz olmadan dağıtılan eski bir sürümünden haberdarız. Bu versiyon, Eylül 2021'e aittir ve hiçbir zaman harici kullanım için tasarlanmamıştır." sözlerine yer vererek kullanıcıları uyardı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 22:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skate 4 ücretsiz olacak ve farklı bir isim ile çıkacak
İlginizi Çekebilir