Skyrim dövüş sistemini tamamen değiştiren mod

Alparslan Gürlek 21.08.2022 - 14:02
The Elder Scrolls V: Skyrim dövüş sistemini tamamen değiştiren ve modernleştiren Valhalla Combat modunu denediniz mi?

Yayınlanan yeni modlarla modası asla geçmeyen The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni bir moda daha yayınlandı. Valhalla Combat adındaki mod Skyrim dövüş sistemini tamamen elden geçirerek modernleştiriyor. Haliyle yaşlanmakta olan oyunun dövüş sistemi artık oyuncuları rahatsız etmeye başladı ve belki de oyun için en çok beklenen özelliklerden birisi de buydu.

Skyrim dövüş sistemi modu: Valhalla Combat

Nexus Mods üzerinde dTry tarafından yayınlanan yeni mod, adından da anlaşılacağı gibi dövüş sistemini Assassin's Creed Valhalla ve God of War oyunlarından esinlenerek yeniden ele alıyor. Buradaki amaç ise Skyrim'in hem birinci hem de üçüncü şahıstaki savaş hissini temelden değiştirerek daha keyifli bir deneyim sunmak.

Skyrim dövüş sistemini tamamen değiştiren mod

Skyrim dövüş sistemini modernleştiren yeni modun ana sayfasına bakarsanız, ne kadar büyük adımların atıldığını rahatlıkla görebilirsiniz. Yıllardır mod geliştiricilerinin yakasını bırakmadığı ve bu yüzden 11 yıldır hala çok oynanan oyunlardan biri olan Elder Scrolls serisinin beşinci oyunu, hala daha yeni modlarla gelişmeye devam ediyor. Bethesda oyunlarının büyük kısmında modların büyük rol oynadığı zaten yıllardır açık şekilde ortada. Starfield gelene kadar da Skyrim için işler böyle ilerlemeye devam edecek gibi görünüyor.

Kurulum

Modu kurmanın en basit yolu olarak Nexus Mods'un kendi Vortex Mod Manager uygulamasını yüklemenizi tavsiye ediyoruz. Bu sayede bazı uygulama modu sizin yerinize oyunun içerisine kuracaktır. Uygulamayı kurduktan sonra tek yapmanız gereken site üzerinden "Mod Manager Download" butonuna basmak. Sonrasını kendisi halledecektir. Valhalla Combat, Special Edition ve Anniversary Edition sürümleriyle uyumlu çalışmaktadır.


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2023 13:48
oyunun normal sürümüne de kurabilriz demi bunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2022 15:53
11 yıl önce çıkmış oyun. Artık mod falan kurtarmaz
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2022 15:03
eminmisin youtube linki bırakayım aşşagıya 11 yıllık oyunu modlar kurtarıyormu kurtarmıyormu gör


https://youtu.be/-iYMXRQCqCw
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2022 21:08
müthiş görünüyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skyrim dövüş sistemini tamamen değiştiren mod
İlginizi Çekebilir