Smite Ninja Kaplumbağalar ile buluşuyor

Alparslan Gürlek 13.10.2020 - 12:32
Üçüncü şahıs bakış açılı MOBA Smite oyununun yeni karakterleri Ninja Kaplumbağalar oldu. Bu da oyuncularda bazı soru işaretleri oluşturdu.

Mitolojik ve ikonik Tanrısal karakterleri oyuna konuk etmesiyle bilinen Smite bugün ilginç bir dizi karakteri oyuna ekledi. Üçüncü şahıs MOBA türünde bir oyun olan Smite için Ninja Kaplumbağalar oyuna eklendi. Avatar karakterlerinden sonra oyuna Ninja Kaplumbağaların eklenmesi geliştiricinin hayal gücünün sınırlarını zorladığını gösteriyor.

Yeni Smite karakterleri Ninja Kaplumbağalar

Hi-Rez Studios'un Titan Forge Games'teki geliştiricilerinin, bir şeylerin "Tanrı" olup olmadığını seçme güçleri sayesinde kimsenin bilmediği bir gerçeği dünyamıza taşıması her zaman olası bir riskti. Bugün de öyle oldu. Mitolojilerde bahsi geçen Zeus, Loki gibi bazı karakterlerin oyunda bulunduğunu biliyoruz. Oyuna yeni eklenen karakterler de eğer mitolojilerden gelmiyorsa kendi evreninde olağandışı tanrısal güçleri olan karakterler oluyor. Peki Ninja Kaplumbağalar? Orası tartışılır.

Öyle görünüyor ki Titan Forge Games'e göre Donatello artık bir "Pizza Tanrısı". Nickelodeon ile uzun vadeli bir ortaklığa girişmiş gibi görünen Smite'ın yeni battle pass içeriği Leonardo, Donatello, Rafael ve Michelangelo'nun görünümlerini içeriyor. Leonardo, Osiris için, Donatello Sun Wukong için, Raphael Loki için ve Michelangelo Mercury için bir kostüm olarak geliyor. Her bir kaplumbağa için biri sözde gerçekçi ve modern bir görünüme sahip, diğeri ise basitleştirilmiş bir çizgi-film renk paletine sahip iki kostüm bulunuyor.

Bildiğiniz gibi daha önceki bir battle pass içeriğinde de Avatar karakterleri bulunuyordu. Daha öncesinde de Cthulhu Smite oyunuyla tanışmıştı. Farklı evrenlerden farklı karakterleri içinde barındırmayı sevse de bunların hepsinin birer sıradışı yeteneği olan tanrısal karakterler olduğu göze çarpıyor. Şimdi ise herhangi bir sihirli gücü ya da olağanüstü bir durumu bulunmayan Ninja Kaplumbağalar oyuna ekleniyor.

Smite Ninja Kaplumbağalar ile buluşuyor

Smite Hakkında

Smite Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen üçüncü şahıs bir MOBA oyunudur. İlk kez 25 Mart 2014 yılında piyasaya sürülmüştür ve oyunun temel yapısı mitolojiyi konu alır. Tanrıları kontrol ederek düşman kulelerini yok ederek üslerini patlatmaya yönelik bir oyundur. Unreal Engine 3 ile geliştirilmiştir ve PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, macOS ve Microsoft Windows platformlarında oynanabilir. AMD eSports Audience Award ödülü de almıştır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Smite Ninja Kaplumbağalar ile buluşuyor
İlginizi Çekebilir