SNES Classic Mini'ye ait ön siparişler ertelendi

Mehmet Atilla Turan 28.08.2017 - 12:39
Bazı müşterilerin canı sıkılacak gibi görünüyor.
Super Nintendo Entertainment Classic, Nintendo'nun Mini serisindeki yeni oyun konsolu. NES Classic gibi bir hayli tutulan konsolun, şimdiden stoklarda tükeneceği çok çabuk anlaşılmıştı. Buna karşılık Nintendo önlemini almış ve konsolun NES Classic'ten daha fazla üretileceğini belirtmişti. Görünüşe göre, verdikleri sözü yerine getirmeleri gerek, çünkü dünyaca ünlü alışveriş sitesi olan Amazon'da bile ön sipariş konsolları bile tükenmiş bulunmakta.

Buna karşılık ön sipariş veren müşterilerine e-posta atan amazon, siparişin iptal edilmediğini ve stoklara gelir gelmez, geri kalan müşterilere iletileceğini belirtti. Durumun ciddiyetine bakılırsa, SNES Classic Mini, olduğundan daha fazla ilgi çekiyor. Sistem, NES Classic kadar güçlü olmakla beraber içinde Earthbound, Starfox, Secret of Mana ve Mega Man gibi 90'ların en sağlam oyunlarını içeriyor. Konsol, ayriyetten daha önce hiç satışa sunulmamış olan Starfox 2 ile beraber geliyor.

Super Nintendo Entertainment Classic Mini, 29 Eylül'de hem yeni hem de eski oyunculara sunulacak. Bahsettiğimiz gibi içinde 21 oyun bulunan konsolun, HDMI çıkışı ile beraber oyunu geriye sarma ve istediğiniz yerde kayıt yapma özelliği bulunuyor. Konsolun satış fiyatı ise 80$ (yaklaşık 280TL) olarak belirlendi.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
SNES Classic Mini'ye ait ön siparişler ertelendi
İlginizi Çekebilir