Sniper Elite 4, Nintendo Switch'e geliyor

Özgür Deveci 18.09.2020 - 17:39
Rebellion tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon macera oyunu Sniper Elite 4, Nintendo Switch'e geliyor.

Geliştirici ve yayıncı Rebellion, aksiyon macera oyunu Sniper Elite 4'ün Nintendo Switch platformuna geleceğini duyurdu. Nintendo tarafından düzenlenen Direct Mini etkinliğinde yapılan duyuruda Switch sürümünün jiroskop kontrollerinin yanı sıra HD Rumble ve Pro kontrolcü desteğine de sahip olduğu açıklandı.


Sniper Elite 4, dünya çapında 20 milyondan fazla satan Rebellion’un keskin nişancı serisinin en çok beğenilen oyunudur. Oyun, direniş müttefiklerinin savaşına yönelik korkunç yeni bir tehdidi yenmek için savaştığı 1943’te, oyuncuları İtalya’nın yemyeşil Akdeniz manzaralarına götürerek heyecan verici bir dönemi konu alıyor.

Sniper Elite 4, Nintendo Switch'e geliyor

Sniper Elite 4, Nintendo Switch'e geliyor

Şimdiye kadar yapılan en ileri ve en büyük II. Dünya Savaşı atış oyununda eşsiz keskin nişancı özgürlüğünü keşfedeceksiniz. Savaş zamanındaki İtalya'yı Faşizm girdabından kurtarırken taktik üçüncü kişi muharebesi, oynanabilirlik seçenekleri ve devasa seviyeler arasında destansı uzun mesafe atışları tecrübe edeceksiniz.

Ödüllü selefinin devamı niteliğinde olan Sniper Elite 4, sizi bol güneşli Akdeniz sahil kasabalarından, eski ormanlara, dağ vadilerine ve devasa Nazi mega yapılarına kadar güzel İtalyan yarımadası boyunca oradan oraya taşıyacak. Gizli ajan ve elit keskin nişancı Karl Fairburne ile İtalyan Direnişi'nin cesur adamları ve kadınlarının yanında çarpışırken, Avrupa'daki Müttefik karşı atağını durdurma potansiyeli ile korkunç yeni tehdidi daha başlamadan yenmelisiniz.

Oyunun ana özellikleri

• Jiroskop ile nişan alabilme desteği

• Kalp atışlarını ve mermi darbelerini hissetmek için HD Rumble desteği

• Hassasiyeti bir üst seviyeye çıkarmak için Pro kontrolcü desteği

Son olarak oyunun Nintendo Switch sürümü için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sniper Elite 4, Nintendo Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir