Sniper Elite 5 başarı listesi yayınlandı

Atıf Doğan Özcan 10.05.2022 - 14:34
Sniper Elite 5 başarı listesini açıkladı. Listede hikâye ve çok oyunculu modlarda bizleri nelerin beklediğine dair bolca ipucuna yer verilmiş.

Keskin nişancı olarak yine farklı görevlere çıkacağımız Sniper Elite 5 başarı listesi yayınladı. Bizlere oyun içi detaylar hakkında bilgi veren başarı listesi bir platin, iki altın, iki gümüş ve 49 bronz olmak üzere toplam 54 kupadan oluşuyor. 

Sniper Elite 5 başarı listesi bolca spoiler içeriyor

Bu başarıların birçoğu oyunun ana hikâyesiyle alakalı. Yani spoiler yemeden bu listeyi incelemek ne yazık ki mümkün değil değerli oyun severler. Sıkı durun spoiler veriyorum; Möller isminde bir düşman için bolca madde var bu listede. Ayrıca başarı listesinde oyun içindeki düşmanları öldürürken kullandığınız silahlar ve ekipmanlarla ilgili birçok maddeye de yer verilmiş.

Sniper Elite 5 başarı listesi yayınlandı

Bu bilgiler dışında yapıma yepyeni bir özellik daha geliyor. Aslında bu özelliği Dark Souls hayranları çok yakından bilirler. Yine yakın zamanda çıkan Deathloop oyununda da buna benzer bir özellik kullanılmıştı.  Bu yeni özelliğe göre başka oyuncuların hikayesine düşman keskin nişancı gibi dâhil olabileceksiniz. 

Sniper Elite 5, “Kraken Projesi” olarak bilinen gizli bir Üçüncü Reich deneyinin izini sürmek için Fransa’ya giden keskin nişancımız Karl Fairburne’nin hikayesini anlatacak. Aslında dürüst olmak gerekirse Sniper Elite serisinin konusu hiçbir zaman serinin hayranları tarafından merakla takip edilmedi. Oyun mekanikleri ve ölümlerde kullanılan x-ray kamerası bizi oyuna çeken en önemli etmen oldu diyebiliriz.

26 Mayıs'ta çıkacak oyunun ilk günden Xbox Game Pass kütüphanesine ekleneceğini de hatırlatalım. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2022 16:12
S E 5 değil de sniper elite 4 mod olmuş
tamam 2 de 3 te x ray kamerası vs.eğlendik güzelledik ama birazcık değiş yahu birazcık teknolojik gelişmelerden faydalan hikaye arayan yok senden pes serisi gibi yıllardır aynı mekanikler aynı oynanış aynı hatalar..
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2022 01:14
Hikayede arıyoruz niye aramayalim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2022 22:23
epic games'den 121 tl ye deluxe edition aldım.

3 ve 4'ü kaç kere baştan oynadım bilmiyorum. nedense bu oyunun 2. dünya savaşı atmosferi benzer oyunlara nazaran daha iyi geliyor bana.

haritalar gerçekten ww2 de operasyon yapıyormuş hissi veriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sniper Elite 5 başarı listesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir