Sonic Frontiers oynanış görüntüleri sızdırıldı

Atıf Doğan Özcan 26.09.2022 - 01:31
Gamescom etkinliği sırasında çıkış tarihi duyurulan yapımından bir haber daha geldi. Sonic Frontiers oynanış görüntüleri sızdırıldı ve birçok detayı ortaya çıkardı

Geçtiğimiz ay içerisinde Gamescom etkinliğinde bir fragman ile tanıtılan ve çıkış tarihi verilen oyundan bazı sızıntılar geldi. Sonic Frontiers oynanış görüntüleri sızdırıldı. Demo oynanışı esnasında çekilen bir video oyun hakkında çok fazla detayı oyunculara göstermiş oldu.

Sonic Frontiers oynanış görüntüleri içerisinde boss dövüşü yer alıyor

Sonic Frontiers oynanış görüntüleri arasında bir dizi ara sahneyi ve bir boss dövüşünü ortaya çıkarttı. Gamescom etkinliği ile resmi olarak çıkış tarihi verilen oyunda yeni bir sızıntı paylaşıldı. Aslında paylaşılan görüntü tamamen bir demo'ya ait. Yani oyun testleri esnasında çekilen görüntülerde çok fazla ara sahne ve Squid olarak bilinen bir düşman ile yapılan boss savaşı yer alıyor.

Sonic Frontiers oynanış görüntüleri sızdırıldı

Düzenlenen bir dizi etkinliklerde halka açık demolar mevcut olduğundan, hayranların bu tarz merakla beklenen oyunları az da olsa oynamalarına ve denemelerine olanak tanınır. Sonic Frontiers, EGX Londra ile birlikte Gamescom, Tokyo Games Show'da firma tarafından tanıtıldı ve demolar oyunun hayranlarına denettirmek üzere sergilendi. Bu demolar oyuncuların kafasındaki bütün şüpheyi ortadan kaldırmasa da, oynama şansı bulan hayranlar üzerinde çok olumlu etkiler bıraktı.


Ancak, Gamescom'daki demolardan sonra, Sega, bazı oyuncuların başlangıçta izin verilenden daha fazla ileriye gitmelerine olanak tanıyan bir hatadan dolayı ve bu hatanın yayılmaması için,  oyuncuların oyun görüntülerini kaydetmelerini doğrudan yasakladı. Bu kısıtlamaya rağmen, Sonic Frontiers'ın sızdırılmış oyun görüntüleri (ara sahneler ve bir boss dövüşü) internet ortamında hızlıca yayıldı.

Sonic Frontiers'ın EGX'teki demosundan görüntü almayı başaran YouTube'daki GPF kanalı bu görüntüleri internette paylaştı. Paylaşılan görüntülerde bir dizi ara sahne ve Squid isimli bir düşman ile yapılan boss dövüşünü içeriyor. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 10:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2022 09:59
Şu Sonic bı bana mı itici geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2022 19:45
Merlin oyun zaten gamescon da gösterildi oynanışı ile beraber. Sızan ne burda anlamadık??
---------
Cevap: Squid isimli boss ile yapılan mücadele gösteriliyor. Ve yayınlanmayan birçok ara sahne burada gösteriliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2022 13:32
Sonic ne zaman raylı sisteme geçti o zaman keyifsiz hale geldi. Hiç sevmedim şu stili bir türlü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2022 10:08
Su sızdırıldı lafından gına geldi dogrusu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Frontiers oynanış görüntüleri sızdırıldı
İlginizi Çekebilir