Sonic Mania'nın debug moduna erişildi

Mehmet Atilla Turan 16.08.2017 - 13:22
Daha çıkalı bir gün oldu ama şifreler hemen kırıldı.
Sonic Mania, dün çıktığından beri büyük ilgi topluyor. Klasik Sonic ile yeni jenerasyonu birleştiren Sonic Mania, hızlı oynanışı ve harika bölüm dizaynları ile kesinlikle almaya değer olarak gözüküyor. Dün sadece konsollara çıkan Sonic Mania, PS4, Xbox One ve Switch kütüphanelerinde yerini aldı.

Tabii, oyunu uzun zamandır bekleyenler ve sevenler hemen yapımı kurcalamaya başladılar. Bulunan şifre ile oyunun "debug" moduna girilebilir, kendimize sürekli can verebilir veya harita editörüne giriş yapabiliriz. Sadece Switch'te çalışan şifreyi, B, Y ve küçük + tuşuna basılı tutularak girilebilir. Sadece Nintendo Switch versiyonunda bulunan şifreyi henüz Playstation 4 ve Xbox One'da nasıl girileceği çözülmüş değil.


Sonic Mania, şu an Playstation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için satışta. Yapımın PC versiyonu ise geçen hafta yayınlanan bildiri ile Ağustos'un 29'una ertelenemişti. Her ne kadar ertlenmesi sorun yaratsa da, eğer Sonic Mania'yı ön-sipariş ettiyseniz, Sega özür olarak herkese ilk Sonic'in Steam versiyonunu dağıtmıştı.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Mania'nın debug moduna erişildi
İlginizi Çekebilir