Sony: "PlayStation 3'ün hedefi 10 yıldı"

Murat Sağlam 17.04.2011 - 16:24
PlayStation 4 için çalışmalar sürüyor.
Son günlerde konsolların teknolojileri aktif olarak sorgulanmaya başlanır oldu. Artık eskimeye yüz tutan konsolların yeni versiyonlarını beklediklerini açıklayan firmalara gün geçtikçe yenileri katılıyor. Sony bu konudaki sessizliğini bozmaya karar verdi ve bakın neler dedi.

Sony: "PlayStation 3'ün hedefi 10 yıldı"

Sony, "Konsolu piyasaya sürerken hedefimiz 10 yıllık bir periyottu ve bu sürenin dolmasına daha 5 yılımız var. Tabi ki bu süreçte elimiz boş durmuyoruz ve yeni nesil bir konsol için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Yeni nesil bir konsolu yaratmak bir gecede olan bir iş değil." diyerek yeni bir konsol için düşündüklerini aktardı.

Ayrıca PlayStation 3 için herhangi bir donanım yükseltmesi yapılmayacağını da söyleyen yetkililer, şu anda sahip oldukları donanımın konsol için yeterli olduğunu belirterek konuşmalarını noktaladılar.

Bildiğiniz gibi Sony, 50 milyon adet PlayStation 3 sattıklarını açıklamıştı. Bu rakama 4 yıldan fazla bir sürede ulaşarak PlayStation 2'nin çok gerisinde kaldılar. PlayStation 2, 50 milyon ürüne 2 yıl gibi bir sürede ulaşarak rekor kırmıştı. Bu rakamlara bakarak Sony'nin yeni bir konsol için en az 2-3 yıl daha bekleyeceğini öngörmek zor değil.
Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 22:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony: "PlayStation 3'ün hedefi 10 yıldı"
İlginizi Çekebilir