Sony yeni PlayStation VR oyunları duyurdu

Alparslan Gürlek 4.03.2021 - 10:54
Sony dün akşam arka arkaya tam 6 farklı yeni PlayStation VR oyunu duyurdu. Farklı türlerden, farklı geliştiricilerden birçok yapım yolda.

Sony dün akşam arka arkaya birçok yeni PlayStation VR oyunu duyurdu. Açılışı id Software tarafından geliştirilen Doom 3 VR Edition ile yapan şirket ardından beş tane daha VR oyunu duyurdu. Farklı geliştiricilerden gelen farklı türdeki sanal gerçeklik oyunlarının hepsini bu haberimizde bulabilirsiniz.

Sony'nin PlayStation VR için duyurduğu 6 oyun

Sony yeni PlayStation VR oyunları duyurdu

DOOM 3 VR Edition

Klasik DOOM 3'ün yeni dokular, sesler ve geliştirilmiş bir şekilde iki genişleme paketi ile birlikte sanal gerçekliğe taşınacak sürümü. id Software tarafından geliştiriliyor ve korku & aksiyon temasını sanal gerçekliğe klasik DOOM dokunuşuyla yapıyor. Sanal gerçeklik ile Marsa gidip bir UAC servisinde iblis avlamayı kim istemez ki? Oyun PlayStation VR için 29 Mart 2021 tarihinde piyasaya sürülecek.

Song in the Smoke - PlayStation VR için çok ilginç bir oyun

Stilize grafikleriyle hayatta kalma oyunu olan Song in the Smoke, çok ilginç görünüyor. Geliştirici 17-bit, oyunda ormanda sürekli tehdit altında olacağınızı ve sürekli sizi avlamak isteyen şeylerin olacağını söylüyor. Durumu tersine çevirip, avcı konumuna siz de geçebiliyorsunuz ancak önce bütün hayatta kalma oyunlarında olduğu gibi bir şeyler üretmelisiniz. Bu kısımda VR'ın avantajlarından çok güzel faydalandıklarını fragmanda görebiliyoruz.

Fracked - Let it snow 

PlayStation VR için duyurulan üçüncü oyun da Fracked oldu. Bir "dağ kırma tesisinin" içinde birkaç yüz boyutlararası düşmanın arasında kalıyorsunuz ve buradan çıkmanız gerekiyor. Serbest koşu, tırmanma, kayak yapma gibi çeşitli mekaniklerin yanı sıra silahınızı kullanarak düşmanlarla mücadele edeceksiniz. Yapısı gereği "incelikli" bir oyun değil "cesur ve vizyonundan ödün vermeyen" bir oyun olacağı söyleniyor. Oyunun bu yaz piyasaya sürülmesi planlanıyor.

I Expect You To Die 2: Spy and the Liar

PS VR için duyurulan dördüncü oyun ise ajan temasıyla karşımıza çıkan I Expect You To Die 2: Spy and the Liar. Destan gibi ismiyle ve mizahi fragmanıyla öne çıkan yapımda bir ajan olarak oynayacağız. Tuzaklar, suikastçiler, yuvarlak çerçeveli gözlükler ve daha fazlası. Bu yıl içinde PlayStation VR için geliyor.

Zenith

JRPG'lerden esinlenilerek geliştirilen MMO Zenith, arkasında hikayesi olan bir oyun. Bana soracak olursanız duyurulan diğer oyunlar kadar parlak olmasa da, fena gözükmüyor. Buyurun fragmanını izleyelim.

After The Fall

After the Fall co-op çok oyunculu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Zombi teması, co-op olması hemen onu "Left 4 Dead'e benzeyen oyunlar" arasına sokuyor. Zombilerin çeşitli türlerden olması ve karakterlerin özel silahlara sahip olması ile çeşitliliği artırmayı hedefliyorlar. After the Fall da bu yaz piyasaya sürülecek.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 20:12
The House of the death vr için çıksa yeterli bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony yeni PlayStation VR oyunları duyurdu
İlginizi Çekebilir