South Park: The Fractured But Whole için yeni bir video yayınlandı

Hakan Hervenik 10.10.2017 - 14:26
Süper kahramanların gizli kimliği çok önemli.

South Park'ın merakla beklenen oyunu The Fractured But Whole neredeyse burada. Çıkmasına bir hafta kalan oyun için yayınlanan yeni videoda ise süper kahramanların en önemli niteliklerinden olan gizli kimlikleri hakkında. Cartman ve ekibinin suçla savaşırken görüntülerini içeren videoda, gizli kimliklerini birbirlerinden saklamaya çalışıyorlar.

Cartman ve Jimmy birbirleri ile "sıkıcı" akşamlarını konuşurken bizde kesit kesit aslında yaşananları görüyoruz. Jimmy için konuşmak gerekirse. Kendisi dünyanın etrafında Injustice oyununda The Flash'ın yaptığı özel hareket gibi koşmakta. Hikaye hakkında herhangi bir bilgi vermeyen videoda, daha çok oynanış mekaniklerini görüyoruz.

South Park: The Fractured But Whole

South Park yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone'dan 2014 yılının ödüllü South Park: The Stick of Truth oyununun devamı South Park: The Fractured but Whole geliyor. Oyuncular bu kez de Yeni Çocuk rolünü üstlenerek yepyeni, kahkahalarla güldüren, RYO macerasında South Park'ın en sevilen karakterleri Stan, Kyle, Kenny ve Cartman'a katılacaklar.

South Park: The Fractured but Whole'da oyuncular Coon and Friends ile South Park'ın suçluların kol gezdiği arka sokaklarına dalacaklar. Suçla savaşan bu çete Eric Cartman tarafından oluşturulmuştu. Cartman'ın süper kahraman alt benliği The Coon yarı insan, yarı rakundur. The Coon, takımını tarihin en çok sevilen süper kahramanları yapmaya çalışırken, Yeni Çocuk olarak oyuncular kötü güçlerle savaşmak için Mysterion, Toolshed, Human Kite ve diğerlerine katılacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
South Park: The Fractured But Whole için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir