Spellbreak ve Diabotical, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 5.09.2020 - 12:07
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da Spellbreak ve Diabotical oyunları ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Epic Games Store'da Proletariat tarafından geliştirilen aksiyon türündeki rol yapma oyunu Spellbreak ve The GD Studio tarafından geliştirilen FPS türündeki çok oyunculu rekabetçi oyunu Diabotical ücretsiz olarak dağıtılıyor. Her iki oyunda 3 Eylül 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirdi.


Bunlara ek olarak Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Subset Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan sıra temelli strateji rogue-lite oyunu Into The Breach bu hafta ücretsiz olarak dağıtılıyor. 10 Eylül'e kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek. Epic Games Store her hafta kullanıcılara ücretsiz bir oyun hediye ediyor.

Spellbreak ve Diabotical, Epic Store'da ücretsiz

Spellbreak ve Diabotical, Epic Store'da ücretsiz

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da Spellbreak ve Diabotical oyunları ücretsiz olarak dağıtılıyor. Her iki oyunu da buradan ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Spellbreak

Spellbreak, içindeki savaş büyücüsünü serbest bırakacağın, çok oyunculu aksiyon-büyü yapma oyunudur. Elementlerle büyü yapmada kendi oyun tarzınla ustalaş ve güçlü büyü kombinasyonları kullanarak Hollow Lands'deki diğer oyunculara karşı üstünlük kur. Büyünün yasaklanması ve Vowkeeper'ların sıkı kontrolü altına alınması karşısında direnmek ve sana ait olanı geri almak senin elinde. Eldivenlerinin saf gücünü kullan ve elementlerin akıl almaz kuvvetinden faydalan. Yüzen adalarda ve imkânsız arazilerde şiddetli savaşlara girerek içindeki Breaker'ı serbest bırak.

Diabotical

Diabotical, Eggbot'ların bir gezegenden ötekine seyahat ettiği ve buldukları ilginç yerleri birbirleriyle eğlencesine savaşmak için savaş arenasına dönüştürdükleri bir evrende geçen renkli, hızlı, aksiyon dolu, eğlenceli bir birinci şahıs nişancı oyunudur! Diabotical'ın odak noktası, oyuna başlar başlamaz keyif veren kolay oyun modlarının yanı sıra oyunun hızlı hareketine, silahlarına ve taktiklerine daha aşina oldukça oynayacağız zorlu modlar sunarak herkes için eğlenceli bir oyun olmasıdır. Çok çeşitli oyun modları, dereceli takım ve tekli sıra gibi seçimlerle birlikte herkese uygun bir seçenek olduğunu umuyoruz! Eggbot tasarımlarını özelleştir, ardından arkadaşlarınla hızlı karşılaşmalara gir veya dereceli karşılaşmalarda en iyilere karşı cesaretini test et.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2020 03:15
Quake 3 ün çakmasını yapmış adamlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spellbreak ve Diabotical, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir