Spider-Man: Miles Morales, PlayStation 5 etkinliğinde duyuruldu

Alparslan Gürlek 11.06.2020 - 23:55
Sony PlayStation 5 "The Future of Gaming" etkinliğinde Spider Man - Miles Morales duyuruldu. Oyuna dair bir tanıtım fragmanı da yayınlandı. Gelin hep birlikte bakalım.

Sony, PlayStation 5 için yaptığı konsolun ve oyunların tanıtımının yapıldığı etkinlikte çeşitli oyunlara yer verdi. Bu oyunlar arasında Marvel tarafından geliştirilen Spider-Man: Miles Morales de bulunuyor.

Spider-Man: Miles Morales PlayStation 5 için yapılan etkinlikte duyuruldu

Etkinliğin bir parçası olarak duyurulan yeni Spider-Man oyunununda ana karakterimiz Miles Morales, şahsına münhassır bir kişilik olmuş diyebiliriz. Yeni nesil konsolun gücünü ve yeni nesil grafikleri gördüğümüz tanıtım videosunu da hemen alt taraftan izleyebilirsiniz.

Videoda oynanışa dair fikir verebilecek görüntüler var fakat yoğun ağırlıkla yeni nesil grafiklerin nerelere uzandığını gösteren manzara ve sinematiklere değinilmiş. Yeni Spider-Man: Miles Morales oyunu için harika göründüğünü söyleyebilirim. PlayStation 5 için gelecek oyun, 2020'nin sonlarına doğru çıkacak.

Sunumda gösterilen oyunların bir kısmı diğer platformlarla birlikte PlayStation 5 konsoluna da çıkarken, Project Athia gibi PlayStation 5 Exclusive (PlayStation 5'e özel) oyunlar da yerini aldı.

Aynı zamanda bu duyuru, Sony'nin Insomniac Games'i almasının ardından yapılan ilk oyun duyurusu olarak da bir kenara yazılmalı. Spider-Man'in PlayStation 4 için çıkarılan bir önceki oyunu Kuzey Amerika'da en çok satan süper kahraman oyunu olmuştu. Insomniac Games PlayStation konsolu için uzun zamandır oyunlar geliştiren bir şirketti ve yeni oyunun duyurulmasıyla ilgi de hayli artmış durumda. Ayrıca Insomniac Games'in hali hazırda PlayStation 4 için geliştirdiği iki oyun da mağazada duruyor. Ratchet and Clank ve Marvel's Spider-Man oyunlarından bahsediyorum...

Marvel's Spider-Man 2, 2020'de Miles Morales'le PS5 Geliyor

PlayStation 5 üzerinden çalışırken izlediğimiz Spider-Man. Miles Morales, önceki oyunda olduğu gibi hareketli bir oynanış ve güzel grafikleri vaat ediyor. Ayrıca PlayStation 5'in gücünün son damlalarına kadar kullanıldığını da görmek mümkün. Bu da ziyadesiyle tatmin edici. Yeni nesil grafikler bomba gibi geliyor diyebilirim. Bazı oyunlarda RTX teknolojisi kullanıldığını da gördük. PlayStation 5 de zaten RTX teknolojisini destekliyor. Konsolun özelliklerinden ve çıkacak oyunların hepsinden bahsettiğimiz yazımız da burada sizleri bekliyor.

Yeni nesil oyunların duyurulduğu etkinlik ise henüz devam etmekte. Mesela biraz önce Gran Turismo 7 oyununun geleceğini duyurdular. Sevenlerinin heyecanla beklediği bilinen oyunların dışında yeni konsola özel çıkacak birçok oyun da etkinlikte gösterilmekte. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phoenixboy
Phoenixboy 15.06.2020 06:39
Bu arada İnsomniac twitterın da oyun hakkında açıklama yapmış. Spider-Man: Miles Morales, Uncharted Lost Legacy gibi kendi başına bir oyunmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man: Miles Morales, PlayStation 5 etkinliğinde duyuruldu
İlginizi Çekebilir