Spider-Man Ninja Kaplumbağalar modu da geldi

Alparslan Gürlek 12.09.2022 - 13:52
Ben Amca'nın mezar taşı olarak oynamaktan sıkıldıysanız Spider-Man Ninja Kaplumbağalar modunu denemenizde de fayda var.

Marvel's Spider-Man Remastered PC'ye çıktığından beri çeşitli modlarla zenginleştirildiğini gördük. Farklı örümcek adam kostümleri ya da Ben Amca'nın mezar taşı olarak oynamak size yeterince cazip gelmiyorsa, sırada başkası var. Spider-Man Ninja Kaplumbağalar modu sayesinde artık Raphael, Leonardo, Donatello ya da Michelangelo olarak oynayabilirsiniz. Fena gözükmediğini de belirtmek lazım.

Bi' Spider-Man Ninja Kaplumbağalar modu eksikti, artık değil

Eğer hayatınızda bütün taşlar yerine oturmuş gibi hissetmiyorsanız işte sebebi buydu. Spider-Man Ninja Kaplumbağalar modu da artık indirilebilir şekilde sizi bekliyor. Raphael, Donatello, Leonardo ve Michelangelo karakterleriyle oynamanıza olanak sağlayan bu yeni mod ile oyunu farklı şekilde deneyimleyebilirsiniz. SpaceDasher adındaki bir mod geliştiricisinin yayınladığı yeni Spider-Man remastered modu dört Ninja Kaplumbağa ile oynayabilmenize olanak sağlıyor. Kanalizasyonda geçen bölümlerde oynamak için geliştiricinin de tavsiyesiyle bu modun dört dörtlük bir seçim olacağını söyleyebiliriz. Modun sayfasına buraya tıklayarak yeni sekmede ulaşabilirsiniz.

Animasyonların, Ninja Kaplumbağalar'ın modelleri ile olan uyumu sayesinde oynarken de çok yavan hissettirmiyor. Tek sorun, Donatello'nun ağ atarak oradan oraya uçup kötü adamları pataklaması. Tabi takdir edersiniz ki oyun en nihayetinde bir Spider-Man oyunu. Yine de her şeyiyle çok iyi göründüğünü söyleyebiliriz. Aslında bu biraz da oyunun modlamaya çok uygun olması, çünkü Ben Amca'nın mezar taşı olarak oynasanız bile fazla sırıtmayan mekaniklere sahip.

Spider-Man Ninja Kaplumbağalar modu da geldi

Yine daha önce Kermit the Frog olarak oynamanızı sağlayan bir mod da yayınlanmıştı. Özellikler sinematik sahnelerde gülmemek için kendinizi zor tuttuğunuz anlar yaşatabileceğini söyleyelim. Böyle giderse Splinter Usta'yı da görmemiz yakındır. 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 02:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2022 19:15
Orjinali tercih ederim çakmalara ne hacet.
Mejnun
Mejnun 16.09.2022 23:06
Bu modun mecburi olmadığı basın organları tarafından açıklandı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2022 11:06
Bu modlardan ne zevk alıyolar anlamıyorum. Ekranda ninja kaplumbağa resmi görünce ninja kaplumbağa mı olmuş oluyorsun. Ağ atan ninja kaplumbağa mı olur lan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2022 15:49
Yalnız donetello değil leonardo videodaki
----
Modun içeriğinde olduğu için Donatello'dan bahsettim. Videodan bahsetmiyordum orada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2022 15:00
İlginç fikir yapanın eline sağlık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man Ninja Kaplumbağalar modu da geldi
İlginizi Çekebilir