Spider-Man Remastered'ı Kermit the Frog olarak oynayın

Alparslan Gürlek 29.08.2022 - 11:33
Spider-Man Remastered PC sürümü için yayınlanan yeni mod, Örümcek Adam yerine Kermit the Frog olarak oynamanızı sağlıyor, mutlaka denemelisiniz!

Spider-Man Remastered modları son zamanlarda farklı gündemler oluştursa da, hala oyun için harika modlar yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak karşımıza çıkan Kermit the Frog modu, oyunun ana karakterini değiştiriyor. Mod ile gelen oynanış görüntüleri, en iyi Spider-Man oyununu bir de Kermit the Frog ile oynamanız için sizi ikna etmeye yetecektir.

Spider-Man Remastered Kermit the Frog modu

Spider-Man için filmlerden bildiğimiz farklı kostümlerin eklendiği modları görmüştük. Bununla birlikte üstünden çok geçmeden "Ben Amca'nın mezar taşı olarak" oynayabildiğimiz modlar dahi karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise oyunu Kermit the Frog olarak oynayabileceğiniz ve açıkçası oldukça eğlenceli görünen yeni bir mod yayınlandı.

Tangoted tarafından geliştirilen yeni mod, an itibarıyla Nexus Mods üzerinde erişime açılmış durumda. Oyundaki gelişmiş kostümün yerine geçecek bu mod Kermit-Man ile oradan oraya ağ sallayıp, kötü adamları tokatlamanıza olanak sağlayacak. Şimdiden Reddit üzerinde oldukça eğlenceli videolar yayınlanmaya başladı bile.

Spider-Man Remastered'da Kermit the Frog olarak oynayın

Nexus Mods tarafından gelen son haberler yine bir Spider-Man modu yüzünden ortalığın karışmasını konu alıyordu. Oyundaki Pride bayraklarını ABD bayrakları ile değiştiren bir mod, tepkileri üzerine çekmişti. Bunun üzerine sitenin kurucusu bir blog gönderisi yayınlayıp, adeta esip gürlemişti. "Kapsayıcılığa karşı geliştirilen her mod ve her geliştirici siteden uzaklaştırılacak" denmişti. Hatta öyle ki "biz yapmadan bunu siz de yapabilir, hesaplarınızı silebilirsiniz" ifadeleri dahi kullanılmıştı. Tabi bunun üzerine harika Spider-Man modları çıkmaya devam etti ve bu olay da kısa sürede gündemden silindi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man Remastered'ı Kermit the Frog olarak oynayın
İlginizi Çekebilir