Spider-Man Remastered'ı Ben Amca'nın mezar taşı olarak oynayın

Alparslan Gürlek 19.08.2022 - 12:20
Mod geliştiricileri hiç rahat durur mu? Marvel's Spider-Man Remastered için Ben Amca'nın mezar taşı olarak oynayabileceğiniz bir mod yayınlandı...

Marvel's Spider-Man Remastered için geliştirilen modlar tartışmaya yer açtığı gibi olur olmadık şekilde oyuncuları güldürmeyi de başarıyor. Yayınlanan yeni bir mod oyunu Ben Amca'nın mezar taşı olarak oynayabilmenize olanak sağlıyor. Şehirdeki haydutları ve serserileri mezar taşıyla dövmek isterseniz bunu yapmanız artık mümkün!

Spider-Man Remastered modları sınır tanımıyor

Mod geliştiricilerinin yıllardır oyunlar için garip modlar geliştirdiğini biliyoruz. Haliyle PlayStation'dan PC'ye gelen Marvel's Spider-Man Remastered da bundan nasibini alacaktı ama böylesini kimse beklemiyordu. En iyi Spider-Man oyununu şimdi farklı karakterlerle hatta bir mezar taşı olarak bile oynayabilirsiniz. Lütfen rahmetli Ben Amca'nın kemiklerini fazla sızlatmayın... :)

Spider-Man Remastered'ı Ben Amca'nın mezar taşı olarak oynayın

Yazının sonuna sizler için bir oyuncunun modu denerken kaydettiği videoyu bırakacağım. Açıkçası mezar taşının yerden düşmanın üzerine fırladığı anda patlayarak güldüm diyebilirim. Eğer oyunu farklı şekillerde denemek istiyorsanız bu size tavsiye edeceğimiz modlardan biri olacaktır.

Uncle Ben olarak oynayabileceğiniz modu buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Ancak modu kurmak için Spider-Man PC Modding Tool'a sahip olduğunuzdan da emin olun. Oldukça basit bir kurulum ile Spidey'in klasik kostümü, Uncle Ben'in mezar taşı ile yer değiştirecek.

Aynı zamanda PC sürümü gelen oyun dosyalarında birçok yeni ipucu da barındırıyordu. Özellikle PlayStation PC Launcher konusu ile dikkat çeken ve önümüzdeki dönemde PSN hesaplarının PC ile entegrasyonuna işaret eden bazı referanslar içeriyordu. Önümüzdeki dönemde işin aslı mutlaka ortaya çıkacaktır ancak bu tür referanslarla karşılaşmak umut verici.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 16:16
Kim bir mezar taşı olup adam dövmek iztemezki :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2022 03:03
Taş gibi oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2022 12:38
Yakında ebesi olarakta oynatırlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man Remastered'ı Ben Amca'nın mezar taşı olarak oynayın
İlginizi Çekebilir