Spider-Man'de acı verici bir evlilik teklifi olayı yaşandı

Furkan Güler 10.09.2018 - 11:18
Ah be kardeşim.

7 Eylül tarihinde piyasaya çıkan Marvel's Spider-Man, sahip olduğu hikayesi ve oynanış mekanikleri sayesinde oldukça sevildi. Oyunun hikaye kısmında ilgi çekici detaylara yer veren yapımcı ekip, oyuna sevindirici bir easter egg koyacağını açıklamıştı. Tyler isimli kullanıcı, aylar öncesinden Insomniac Games'e Twitter üzerinden ulaşmış ve kız arkadaşına yapacağı evlenme teklifi için geliştiricilerden yardım istemişti. Güç bela bir şekilde Insomniac Games'in yardımını arkasına alan Tyler, easter egg olarak "Madison, will you marry me?" cümlesini oyuna eklettirmişti. Geriye kalan ise sadece 7 Eylül tarihini beklemek olmuştu.

Spider Man'de yapılan evlilik teklifi, maalesef boşa gitti

Ancak 7 Eylül tarihi geldiğinde Tyler, kız arkadaşıyla ayrıldıklarını açıkladı. Oyunda yer alan "Madison, will you marry me?" easter egg'i ise Tyler için acı verici bir evlilik teklifine dönüştü. Sonrasında oyunun yapımcısı Jacina Chew, bir sonraki güncellemeyle eklenen bu easter egg'i oyundan kaldırabileceklerini söylese de, Tyler bunu kabul etmedi. Umarız Tyler ve kız arkadaşı, en kısa sürede tekrar bir araya gelirler.

Spider-Man'de acı verici bir evlilik teklifi yaşandı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2018 07:46
Toplumsal olguların ve özellikle toplumsal baskıların dışına çıkın, aynı dil gibi görüp öğrenip çoğunluğun yaptığı şeyleri yapıyorsunuz insan tek başınada yaşar illa modern köleliğe uyup toplumun yapı taşı olan aileyi oluşturmak zorunda değilsiniz; siz köle değilsiniz..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2018 12:56
Bende plan hazırladıktan sonra ayrılmıştık belli bir süre depresyona giriyorsun ama sonra geçiyor
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2018 00:00
omg
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man'de acı verici bir evlilik teklifi yaşandı
İlginizi Çekebilir