Square Enix ile yapılan ropörtajda kutular ve oyunlar konuşuldu.

Mehmet Atilla Turan 5.02.2018 - 18:57
Square Enix'den Loot Box'lara hayır dedi.
GameCentral adlı haber platformu, yakın bir zaman içerisinde Square Enix'in CEO'su Yosuke Matsuda ile bir röportaj yaptı. Röportajın ana konusu, anlaşılacağı ve tahmin edileceği üzere video oyunları, oyunlardaki ödemeler ve tek kişilik oyunların durumuydu . Şu sıralar remastered ile beraber yeni oyunlar çıkarma peşinde olan Square Enix, otuz seneyi geçen bir geçmişe sahip ve hikaye konularında gayet başarılılar.

Neyse ki Square Enix oyunlarında şans kutusu görmeyeceğiz

Matsuda, yaptığı röportajda şans kutuları, çıkan oyunların kalitesini ve Square Enix'in yakında neler yapacağı hakkında konuştu. Şans kutularını "Oyuncuları oyundan ayıran bir mekanik, bunu asla oyunlarda görmeyi istemeyiz ve oyuncularımızın, sunduğumuz yapımlardan uzaklaşmasını istemeyiz." diye açıkladı. Aynı zamanda çıkardıkları yapımları "oyunculara verdiğimiz bir servis" olarak gören Matsuda, her çıkardıkları yapımın, oyuncularda bir etki bırakmasının önemli olduğundan bahsetti. Son olarak ise Square Enix'in tek kişilik oyunlara daha da fazla odaklanacağını ve RPG platformunda halen yüksek bir isim olarak kalacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz senelerde çıkarılan Final Fantasy XV ile piyasada halen olduklarını belirtmişlerdi. FFXV'in PC'ye gelmesi ile beraber daha fazla kitleye ulaşacakları ise kesin görünüyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
utrasah
utrasah 6.02.2018 23:38
evet senaryo konusunda güzel oyunlar yapıyorlar.final fantasy dışında da güzel oyunları var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2018 01:02
Valla güzel haber ama bence bunlarda boş geçmesin sonuçta herkes kazanıyor ama siz daha çok emek verip daha az kazanacaksınız akıl karı değil. Ben olsam ben de koyardım az da olsa .P
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2018 22:48
Evet tek kişilik oyunları mikro ödemelerle şenlendirmeye odaklı yani..
Kalan Karakter: 300 Gönder
kahvebitti
kahvebitti 5.02.2018 19:48
birde Türkçe yapsa şu oyunlarını bir çok oyununu almıyorum çevirileri olmadığı için
Kalan Karakter: 300 Gönder
Square Enix, odağını tek kişili oyunlara vermeye devam edecek
İlginizi Çekebilir